IPhone 15 Pro için 128 GB yeter mi?

Segvano36

Hectopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım telefon 128 GB ve 100 GB dolu, 15 Pro 128 GB almayı düşünüyorum? Fotoğraflar için iCloud kullanacağım onun dışında oynayacağım oyunlar Clash Royale, PUBG ve belki arena breakout sizce beni uzun süre götürür mü?

Depolama alanı kesinlikle kullanıcıda bitiyor, eskiden 16 32 64 GB'ler vardı, 16 32 yetersizdi fakat artık en düşük 128 olduğu için üstü kullanıcıda bitiyor.

Bu nesilde uygulama boyutları da malum artıyor, şahsen yetmez diye düşünüyorum, bu telefonlar güncellene güncellene sistem dosyaları da yer kaplıyor, bence daha yüksek alabiliyorsanız alın.

Asla yetmiyor. Bakın diğer firmalar en düşük 256, hatta 512 olarak piyasaya sürerken Apple bunu yapmıyor.

Mutlaka 256 veya 512 alın. Hatta bir yere kadar 256 bile yetmeyebilir

Şu an baktım telefonumdaki gereksiz uygulama ve fotoğrafları silince 90 GB civarıboş yer oluyor. 15 Pro'nun 256 GB'si yok fakat 50k TL'ye 2. el 256 GB 14 Pro var fakat bataryası %87 ne yapsam kararsız kaldım, sizce ne yapayım?

Kendin cevabını vermişsin aslında 100 GB dolu diye senin kararın.

Ben bu telefonu aldığımda şu anki 7S kullanan kullanıcılar gibi kullanmayı düşündüğüm için ileride yeter mi diye şüphelerim var yoksa 3-4 yıl için yeter bana ama ben en az 6 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Pro modellerde 256GB minimum olması gerek bence. 128GB alarak hata yaptım ve çok geçmeden 256GB a yükselttim. iCloud ile fotoğrafları depolayabilirsiniz fakat benim gibi sayılarla ilgili takıntınız var ise 256GB tercih ediniz. Kameraları kuvvetli cihazlar, uzun zamanlı kullanım istiyorsanız 256GB daha iyi olacaktır.

Şu an baktım telefonumdaki gereksiz uygulama ve fotoğrafları silince 90 GB civarıboş yer oluyor. 15 Pro'nun 256 GB'si yok fakat 50k TL'ye 2. el 256 GB 14 Pro var fakat bataryası %87 ne yapsam kararsız kaldım, sizce ne yapayım?

Ben bu telefonu aldığımda şu anki 7S kullanan kullanıcılar gibi kullanmayı düşündüğüm için ileride yeter mi diye şüphelerim var yoksa 3-4 yıl için yeter bana ama ben en az 6 yıl kullanmayı düşünüyorum.
İkinci el telefona hiçbir zaman güvenmeni tercih etmem. 15 Pro 256GB bulabilirsen onu almanı tercih ederim.

Pro modellerde 256 GB minimum olması gerek bence. 128 GB alarak hata yaptım ve çok geçmeden 256 GB'a yükselttim. iCloud ile fotoğrafları depolayabilirsiniz fakat benim gibi sayılarla ilgili takıntınız var ise 256 GB tercih ediniz. Kameraları kuvvetli cihazlar, uzun zamanlı kullanım istiyorsanız 256 GB daha iyi olacaktır.

İkinci el telefona hiçbir zaman güvenmeni tercih etmem. 15 Pro 256 GB bulabilirsen onu almanı tercih ederim.

Sağ olun hocam tavsiyeniz için fakat bir sorum daha var. Yaşadığım yerde 3 adet 15 Pro 256 GB buldum ve hepsinin garantisi devam ediyor, pil sağlıkları %95'in üstünde ve ikisi 60k öbürü 64K sizce bunlardan birini tercih etsem nasıl olur?

Herkesin durumu farklı fakat bu kadar paralar vermişken bence sıfır almanız daha mantıklı. Ama eğer bunları değerlendirmek istiyorsanız cihazın servisle ilgili geçmişi var mı, cihazın içi açılmış mı bunları sorun sordurun. Hasarlı cihazları merdiven altı telefon satıcıları tamir ettiğini sanıp daha çok iç kısmında hasar bırakıyor. Cam kırıkları, parmak izleri vs. Cam kırıkları pilde sorun yaratabiliyor. Cihazın orijinalliğini sorgulayıp bir problem görmezseniz gerisi size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı