iPhone 15 Pro | İlk bakış

• Konuyu başlatan Girdap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 5.055
%65 dolaylarında bir şarj ile Geekbench yapayım o zaman. Doğru diyorsunuz, insanlar rakamları daha faydalı bulabilir. Diğer incelemede yazdıklarınıza yer vereceğim.
Zamanla güncellersin konuyu, 1-2 haftalık cihaza dâhâ doğru düzgün optimizasyon ve yazılım sunmazlar.

Alüminyum, titanyumdan daha sağlam bir element diyorsun yani.

Alüminyum, titanyumdan daha sağlam bir element diyorsun yani.

Aslında cihazı düşürmeden kullanmak gerekiyor.
Arka cam çok dayanıksız üretim kaynaklı bu yüzden sürekli kılıfla kullanma zahmeti var bu modelde.
Apple iPhone 15 Pro'yla beraber modüler şasiye geçti ve bu da cihazın dayanıklılığını düşürdü.

20 Watt kullanarak şarj ediyorum. Apple, ChargerLab verilerine göre şarj hızını modellerin 25.5 Watt'a sabitlemiş durumda.
25,5 adaptör olmadığını biliyorum. Varsa link atar mısın? 27w taksak ne olur acaba batarya’ya zarar verir mi? 20w günümüzde çok düşük geliyor bana.
Ya da bunu alsam? 30 W USB-C Güç Adaptörü

27W taksanız zarar vermez, ne kadar kullanabilirseniz o seviye de bırakır telefon.

Çok güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim bende 15 Pro tercih ettim, 13'ten geçtim bana da çok güzel geldi. Dayanıksızlık ve ısı konusu çok abartılıyor gibi geldi, tabii kılıfsız kullanan insanlar için çok kötü bir konu dayanıksızlık. Isı konusundan bende bir şey yaşamadım, cihazı kurarken hafif ısındı ama Apple bu olayı kabul etmiş zaten.

İlk ekran süresi testini tatil günüm vesilesi ile yapmış oldum. Yatarken şarja takmıştım. Şarjdan önceki ve dahil edilmemesi gereken sire 50 dakika. Yani 8 saat 34 dakika ekran süresi almışım. Şarjım hala yüzde 10.

Şarjım bitene kadar 9 saati kolay görürüm belki artar da ancak oyun yok kullanımda. WP görüntülü konuşması ve hatalı olduğun-şarjının hızlı bitmesine vesile olduğunun söylendiği Instagram var. Pro modele göre çok iyi. Max olsa hala yüzde 30 şarjım vardı.

Hayırlı olsun öncelikle, yanlış hatırlamıyorsam pil ve ekran dışında bu sefer kamera farkı da var diye hatırlıyorum.
Pro seçmenizin sebebi nedir?
Teşekkürler, kamera 14 Pro Max ile aynı ancak yazılım alanında biraz eklemeler var 15 Pro daha iyi zoom yapıyor. Fotoğrafı çektikten 5 saniye sonra Gren kayboluyor, detaylar beliriveriyor. Asıl iyileştirilmiş kamera Pro Max tarafında ancak benim için çok büyük ne yazık ki. 11’e çok alıştım ve 11’de kullandığım kılıfın aynısı ile aynı tutuş şeklinde hafif bir telefon kullanmak istedim.

Max serisinin ekstra Zoom - Ekran ve Batarya sürelerine ihtiyacım yok. E Max kamera modülü de Pro’ya sığmıyor. Mecbur oradan feragat ettik ama istediğim de oldu. Ergonomim hiç bozulmadı.

Bende sırf bu sebeple 15 Pro tercih ettim, %30 bir fark var batarya konusunda. Ha 3X ha 5X dedim, ergonomiden fedakarlık yapamadım bana kalırsa Pro Max çok kaba duruyor elde tablet gibi geliyor gözüme elim de ufak.

Bir de sormak istediğim bir şey var, Bluetooth çekim gücü ile ilgili bir problem yaşadınız mı hiç? Mesafe girince kulaklıkla arasına kesilmeler yaşanıyor bende, aynı mesafeden 13 de yaşamıyordum bu sorunu.

Max cidden anlayamadığım bir telefon benim, alan vazgeçemiyor ancak benim gibi sürekli elinde telefon gezdirenlerin de (İş-Okul sebepli) bence gitmek istemeyeceği bir seçenek. Onu elde tutması mesele gerçekten. Keşke kamera modülü sığsaydı ancak portatif şasi ile beraber o kamera oturmadı yerine dedi tasarımcılar. Canları sağolsun.

Bende iWatch 7 - AirPods Pro Gen 2 - JBL Essential 2 gibi bir sürü cihaz 7/24 bağlı. Hiçbir problem gözlemlemedim. Hatta çöp dökmeye çıktığımda iPhone 11'in çekmediği katın çöp odasına gidip geldiğimde 15 Pro'nun çektiğini deneyimledim.

Güncellemelerden sonra birkaç kez telefonu resetliyorsunuz değil mi? Aksi halde problem gözlenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…