iPhone 15 Pro | İlk bakış

• Konuyu başlatan Girdap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 5.066

Bende de AirPods Pro 2 mevcut aynı zamanda Jabra Elite 75T kullanıyorum iş yerinde. 75T de böyle problem olunca acaba kulaklıktan mı kaynaklı diye AirPods ile de denedim onunla da aynı sorunu yaşadım, henüz 13'ü satmadığım için bu akşam işe götürüp aynı mesafeden bir de onunla deneyeyim diyorum. Apple'ye yazdığımda 1-2 şey önerdiler onları yaptım ama çözüm olmadı, sorun devam ederse yazın dediler bütün seçenekleri denedim bir tek 13 ile denemedim onlada deneyimleyip geri dönüş sağlayacağım Apple'ye.

Güncellemelerden sonra birkaç kez telefonu resetliyorsunuz değil mi? Aksi halde problem gözlenebiliyor.

Güncellemeden önce de böyleydi, güncelleyince resetlemedim fakat daha sonradan resetledim.

Allah Allah ilginçmiş gerçekten. 17.0.3'te misin şu an?

Allah Allah ilginçmiş gerçekten. 17.0.3'te misin şu an?

Evet, genelde çalıştığım alana telefonu sokmuyorum dolapta bırakıyorum o dolap da 10-15 adımlık bir mesafe adımların fazla gözüktüğüne bakmayın bayağı yakın. Aramızda da cam var hani, duvar yok bir şey yok

Ama daha önce 13 le birlikte genelde yanımda taşıyordum, dolaba koyduğumda ise sorun yaşamıyordum. O yüzden emin olayım diye bu gece işe giderken götürüp deneyeceğim.

Yakın mesafede problem yok ama dediğim gibi dolaba koyup içeri girdiğimde sesler zaman zaman kesiliyor, internetten diyeceğim değil çünkü ses donmuyor ilerliyor atlıyor yani. İnternetten olmadığını bildiğim halde yine de aklımda kalmasın diye Spotify'dan müzik indirip öyle denedim yine kesildi. Son çare akşam 13'ü deneyip Apple'ye geri dönüş sağlamak olacak.

İşin kötü yanı eğer gerçekten telefondan kaynaklıysa 15 Pro stoklarda mevcut değil değişim işi can sıkıcı olacak duruyor.

War Thunder oynarken 37-38 dereceler dolayındaydı ancak hava bugün Sydney'de 32 dereceydi zaten. RTX modda olduğundan kabul edilebilir,

Burada bir şeyi düzelteyim. "RTX" değil "Ray Tracing (Işın izleme)" olacak.

@Girdap War Thunder Mobile hâlâ temeli tamamlanmamış bir mobil oyun, optimizasyon problemlerini düzeltemediler. Drop yemen normal.

A17 Pro diye bir işlemci var Işın izleme destekliyor.
Telefon drop yemesinin neresi normal
Hiç normal değil.

İfadeler: T21
A17 Pro diye bir işlemci var Işın izleme destekliyor.
Telefon drop yemesinin neresi normal
Hiç normal değil.
Bazı işlemciler için oyunda düzeltemedikleri bir optimizasyon ve drop problemi mevcut, Discord üzerinde de bu duruma maruz kalan kullanıcılar vardı, buna istinaden eleştirimi yukarıda belirttim.

A17 Pro güçlü ve RT destekli olsa dâhi oyun geliştiricisi düzgün optimizasyon sunmuyorsa elden bir şey gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…