iPhone 15 Pro | İlk bakış

• Konuyu başlatan Girdap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 5.090
Stok bulabilmeniz çok iyi olmuş. İspanya’da sadece bir Vodafone bayisinde bulabildim, onda da kontrat ile vermek istediler. Gerçekten hafif bir cihaz. Ben de 14 Pro Max modelinden 15 Pro Max modeline geçiş yapacağım ama gidebileceğim Fransa ve İsveç gibi ülkelerde de stok yok. Telefon bulmak için Avrupa turu mu yapmamız gerekiyor illa?

Son düzenleme:
Bahsettiğin ürün buysa sipariş vereceğim. Bir de telefonun içinden çıkan Type-C kablo ile mi kullanacağım, onu da değiştirmeme gerek var mı?

20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın
Değiştirmene gerek yok, veri aktarmadıktan sonra sadece güç aktarımı için kaliteli bir kablo. Ben önceki Lightning kablom 2 metre olduğu için alışamadım ancak 1 metre seven adamı bozmaz.

Avustralya'da genelde tedarik sıkıntıları yaşanmaz. Üretim yapılan ülkeler ile arasındaki mesafe avantaj. 15 çıkmadan tüm 14 stokları eritilir. 15 çıkış haftası 14 ve önceki modeller kaybolular, herkes eğer alacaksa en son çıkanı alır ya da Marketplace üzerinden ikinci el tercih ederler.

Bu gece 13 ile denedim, kesintisiz kullanabiliyorum. 15 Pro da ise kesinti oluyor çok ilginç.
İlginç gerçekten, haberlere bakarım bu konuyu yaşayan var mı diye.

Avustralya'da genelde tedarik sıkıntıları yaşanmaz.
Apple Store üzerinde orada da 3-4 hafta gösteriyor. Muhtemelen sadece farklı satıcılarda stok var.

Her ne kadar dünya kadar kablo işe yaramaz hâle gelmiş olsa da Type-C’ye geçiş yapılması kullanım rahatlığı açısından gerçekten iyi oldu.

Babama 15 Pro Max almayı düşündük fakat bu fiyattan sonra S24 ultrayı gördükten sonra alacağız gibi. Çok fahiş bir fiyat 80 bin lira. Ayrıca hem pil hem kamera hem ekran boyutu olarak Pro'lar daha kötü olmasına rağmen neden Pro bu kadar satıyor? 5 bin daha verin Pro Max alın neden 3 saatlik pil ömrü ve 1,5 CM farktan feragat ediyorsunuz ki?

Hocam iPhone 15'in kamerası o kadar büyük mu?

Hocam iPhone 15'in kamerası o kadar büyük mu?
Hocam ben 12 - 13 - 14 kullanmadım ancak bana bayağı büyük geldi. Belki 14 Pro ile aynıdır. Yine de küçük ekranda böyle dev 3 kamera bana çok güzel geliyor görüntü olarak. Max olsa bu kadar sevmezdim.

Tam şu kılıfı kullanmalık telefon.

Ayrıca hem pil hem kamera hem ekran boyutu olarak Pro'lar daha kötü olmasına rağmen neden Pro bu kadar satıyor? 5 bin daha verin Pro Max alın neden 3 saatlik pil ömrü ve 1,5 CM farktan feragat ediyorsunuz ki?
İhtiyacımız yok çünkü. Bana 7 saat yetiyorsa ve diğer bir telefon 10 saat vaadediyor ise gidip 7 yine alabilirim. 1.5 cm fark avantaj değil, kullanımı zor ve daha ağır ayrıca bence çirkin. Fazladan 3 saate ancak 10 saat dolaylarında yaptığım uçak yolculuklarında ihtiyacım oluyor ancak senede bir sefer yapacağım bu yolculuk için tüm sene kocaman telefon taşımaktan, uçağa powerbank sokmak yeğdir. 350 AUD daha pahalı olması da cabası.

350 AUD ile 2 sefer Apple Center’dan batarya değiştirebilirsin 15 Pro için. Kalan paraya da bir döner yersin.

Yani Pro alarak hem rahat kullanımlı bir telefon alırken 14 Pro Max’ten iyi bir kamera sahibi olmuş oldum, 1.5 senede bir yani ortalama 500 döngüde bir, toplam iki sefer de batarya değişim ücretim bedavaya geldi ve en az 5 sene A17 Pro çipini maks sağlıktaki batarya ile çalıştırmayı garantiledim. Bence iyi ticaret.

Son düzenleme:

Hocam o kılıf sizin kılıflmı öyleyse keşke telefonu siyah alsaydınız mükemmel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…