iPhone 15 Pro | İlk bakış

• Konuyu başlatan Girdap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 5.055
Ön kameradaki karanlık sorununu yaşıyor musunuz?
Hayır. İlk defa böyle bir problem duydum.

Güncelleme:

ESR marka kılıf sarardı arkadaşlar. Önerdiklerim olmuştu, bence Spigen'den devam edin. O da sararacak ama bu kadar kısa sürede değil elbette.

Öte yandan 17.2.1'den bu yana gelene güncellemeler ile tekli çekirdek ve çoklu çekirdek skorları eser miktarda arttı. Bunlar daha da azdı. Her güncelleme ile minik minik artıyor. Test sırasında ısınma olmadı cihazda. Mevcut sürüm 17.3. Cihaz çalınmasına karşı ek güvenlik önlemlerini getiren sürüm biraz da performans iyileştirmelerine yer vermiş.

Son düzenleme:
@Girdap Hocam şu ısınma sorunu ile ilgili son durum nedir acaba. Epey kullanmışsınız yorumunuz ne olur?

@Girdap Hocam şu ısınma sorunu ile ilgili son durum nedir acaba. Epey kullanmışsınız yorumunuz ne olur?

Isınma yok hocam cihazda. Başta da ben öyle bir ısınma hissetmemiştim. Ardından direkt fixlendi zaten. Günlük kullanımda dışarıda mobil veride hele hiç hissettirmiyor kendini. Ben cihazımdan termal anlamda memnunum.

Batarya olarak 100-20 arası 8 saat veriyor mu hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…