iPhone 15 Pro IMEI kaydı nasıl yapılıyor?

saviorsoldier

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 15 Pro bir telefon almayı planlıyorum. Bu telefon yurt dışı olacak. Eğer telefonu Türkiye'den alır ve bir süre (çift fiziki SIM yani 8 ay) kullandıktan sonra yurt dışına gir çık yaparsam kaydettirerek sınırsız kullanabilir miyim? Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.

4+4 ay muhabbetinin biteceği söyleniyor artık. Çift SIM de olsa tek SIM olarak değerlendirilecek. 4 ay kullanabileceksiniz yani. O riski almayın. Fiyat farkı çoksa yurt dışından alıp bir an önce kayıt yaptırın. Yoksa TR'den alıp geçin. IMEI kayıt için 32 bin ₺'yi gözden çıkarmalısınız. Yılbaşında o da zamlanacak. 46 bin ₺ olacağı yazıyor.

Son düzenleme:
Merhaba, iPhone 15 Pro bir telefon almayı planlıyorum. Bu telefon yurt dışı olacak. Eğer telefonu Türkiye'den alır ve bir süre (çift fiziki SIM yani 8 ay) kullandıktan sonra yurt dışına gir çık yaparsam kaydettirerek sınırsız kullanabilir miyim? Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.

Demek istediğiniz bu 8 ay sürecinde yurt dışına gideceğim ve geldiğimde IMEI yaptıracağım sınırsız kullanabilir miyim eğer yanlış anlamadıysam evet kullanabilirsiniz bunda bir sıkıntı yok.

8 ay olayı bitiyor artık. Çift SIM de olsa tek SIM olarak değerlendirilecek. 4 ay kullanabileceksiniz yani. O riski almayın. IMEI kayıt için ise 32 bin ₺'yi gözden çıkarmalısınız. Yılbaşında o da zamlanacak. 46 bin ₺ olacağı yazıyor.

Evet arkadaşımızında dediği gibi 8 ay süreci bitiyor artık çift SIM olayı kalkıyor şu an kalktı mı bilmiyorum.

8 ay olayı bitiyor artık. Çift SIM de olsa tek SIM olarak değerlendirilecek. 4 ay kullanabileceksiniz yani. O riski almayın. IMEI kayıt için ise 32 bin ₺'yi gözden çıkarmalısınız. Yılbaşında o da zamlanacak. 46 bin ₺ olacağı yazıyor.
Bu resmi bir kaynakta yok ki? Ayrıca Çift sim, çift imei demek. 1. IMEI'yi kullandığınızda diğerini nasıl iptal edecek ki? Mantığa uymuyor bu.

Bu resmi bir kaynakta yok ki? Ayrıca Çift sim, çift imei demek. 1. IMEI'yi kullandığınızda diğerini nasıl iptal edecek ki? Mantığa uymuyor bu.
Sizin de söylediğiniz gibi bununla alakalı bir video izledim ve hiçbir resmi kaynakta böyle bir açıklama bulunmuyor. Eğer kaynak varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Bu resmi bir kaynakta yok ki? Ayrıca çift SIM, çift IMEI demek. 1. IMEI'yi kullandığınızda diğerini nasıl iptal edecek ki? Mantığa uymuyor bu.

Benim de bildiğim kadarıyla henüz yürürlüğe girmiş bir şey değil sadece iddia olarak dolaşıyor.

Bu resmi bir kaynakta yok ki? Ayrıca çift SIM, çift IMEI demek. 1. IMEI'yi kullandığınızda diğerini nasıl iptal edecek ki? Mantığa uymuyor bu.

Devlet işinde mantık mı arıyorsun? 🙂 adamlar millet ucuza iphone alıyor diye IMEI kaydını 6 binden 20 bine çektiler bir anda, daha yeni Temu nedeniyle yurt dışı alışverişlerindeki vergilendirme güncellendi. Ek olarak daha bugün katkı payı adı altında bir dünya vergi haberi paylaşıldı. Ben bu videoya dayanarak konuştum yanlış anlaşılmasın. Gördüğümü paylaştım ve şahsi yorumumu yaptım, gerisi beni ilgilendirmez. O riski almak isteyen varsa buyursun alsın. Olur da böyle bir uygulama yürürlüğe girerse riski alan kişi burada ağlamasın ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışından telefon almak artık çok saçma gerçekten tabii ki sizlerin kararı ama artık aynı fiyata geliyor IMEI ücreti ile birlikte gerek var mı buna yurt içinden biraz daha düşük bir telefon al IMEI ücreti ödeme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı