iPhone 15 Pro IMEI kaydı nasıl yapılıyor?

YouTube videolarını kaynak olarak almayı pek mantıklı bulmuyorum. Gün sonunda bunların birçoğu iddia olarak kalmış durumdalar. Resmi bir kaynaktan açıklama gelmedi, hiçbir yerde bununla alakalı bir bilgi yer almıyor.

Yine de yanıtlar için teşekkür ederim. Her iki türlü de bu durum iddia da olsa doğru da olsa cep telefonunu yurtiçinde kullandıktan sonra yurtdışına çıkıp geri girerek kayıt ettirebileceğimi anlıyorum. Umarım doğrudur.

YouTube videolarını kaynak olarak almayı pek mantıklı bulmuyorum. Gün sonunda bunların birçoğu iddia olarak kalmış durumdalar. Resmi bir kaynaktan açıklama gelmedi, hiçbir yerde bununla alakalı bir bilgi yer almıyor.

Yine de yanıtlar için teşekkür ederim. Her iki türlü de bu durum iddia da olsa doğru da olsa cep telefonunu yurtiçinde kullandıktan sonra yurt dışına çıkıp geri girerek kayıt ettirebileceğimi anlıyorum. Umarım doğrudur.

Evet hocam cevabınız kayıt ettirebilirsiniz.

Devlet işinde mantık mı arıyorsun? 🙂 adamlar millet ucuza iphone alıyor diye IMEI kaydını 6 binden 20 bine çektiler bir anda, daha yeni Temu nedeniyle yurt dışı alışverişlerindeki vergilendirme güncellendi. Ek olarak daha bugün katkı payı adı altında bir dünya vergi haberi paylaşıldı. Ben bu videoya dayanarak konuştum yanlış anlaşılmasın. Gördüğümü paylaştım ve şahsi yorumumu yaptım, gerisi beni ilgilendirmez. O riski almak isteyen varsa buyursun alsın. Olur da böyle bir uygulama yürürlüğe girerse riski alan kişi burada ağlamasın ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her sene aynı safsatayı çıkardıkları için sordum. Bu yıl %50 ihtimalle inanırdım çünkü imei kayıt servisleri kapandı bir süre. Fakat YouTube videosunu kaynak olarak göstermek saçma tabii. Ve ben düz hesap mantığını sordum, nasıl diye? Kimse mantığını söylemiyor. Ve sen teknolojik olarak bunu nasıl yapacaklarını söylediğimde devlet işinde mantık arıyorsun diyorsun. Şase numarası çalıntı olarak kayıt edilen bir arabanın, şase numarasının çalıntı olduğu fark edilince devlet;konumunu belirleyip arabayı trafikten men edebiliyor mu? Diyelim trafikten men etti o şase numarasını. 1. aracın sahibinin suçu ne? Sonuçta onun arabasının hiçbir şeyi çalıntı değil?

4+4 ay muhabbetinin biteceği söyleniyor artık. Çift SIM de olsa tek SIM olarak değerlendirilecek. 4 ay kullanabileceksiniz yani. O riski almayın. Fiyat farkı çoksa yurt dışından alıp bir an önce kayıt yaptırın. Yoksa TR'den alıp geçin. IMEI kayıt için 32 bin ₺'yi gözden çıkarmalısınız. Yılbaşında o da zamlanacak. 46 bin ₺ olacağı yazıyor.
Kaynak ne hocam? YouTube videosu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı