iPhone 15 Pro Max alınır mı?

Hocam iPhone fanı değilim fakat güncelleme bitince telefonu direk kullanılamaz hale getirdiniz resmen kusura bakmayın ama gülmekten sandalyemden düşeceğim resmen.

Hocam 16 Pro alabilirsiniz.

15 Pro Max yerine 16 Pro Max'te bakilabilir fiyat farki en son oldukca azdi. Veya 16 Pro bakabilirsiniz. iOS gecmekte kararliysaniz alinabilir. Yine de sahsi tercihim S25 Ultra olur benim bu butcede.

Ya öyle de bütçemi aşıyor 80'i zor çıkarıyorum öyle diyeyim.

Bence Iphone 16 pro bakabilirsiniz 15 pro maxden daha güncel. Ayrıca pro max modelleri bence alınmaz çok büyükler uzun kullanımda yoruyor. Bence pro modelleri gayet yeterli.

Hocam iPhone fanı değilim fakat güncelleme bitince telefonu direk kullanılamaz hale getirdiniz resmen kusura bakmayın ama gülmekten sandalyemden düşeceğim resmen.

Hocam 16 Pro alabilirsiniz.

16 Pro mantıklı bir tercih gibi geldi 15 Pro Max sıfırı yok bildiğim kadarıyla ikinci elleride 75 civarı.

Evet iPhone tarafında tam da öyle destek bitince hop sen bu uygulamayı indiremezsin IOS'un yetmiyor. Ne anlamı kaldı ki sonra telefonun sizde düşünün.

Güncelleme desteği biter bitmez tüm uygulamaların desteği bitiyor falan mı sanıyorsun sen anlamadım. iPhone 8'de bile uygulamaların %99'u kullanılabiliyor şu an. Güncelleme desteğinin bitmesi direkt uygulamaları kullanamayacağı anlamına gelmiyor. Örnek veriyorum bir iPhone şu an 4 sene daha güncelleme alacaksa en az 6-7 yıl daha sık kullanılan YouTube Instagram WhatsApp gibi uygulamaları hâlâ kullanabilir.

Güncelleme desteği biter bitmez tüm uygulamaların desteği bitiyor falan mı sanıyorsun sen anlamadım. iPhone 8'de bile uygulamaların %99'u kullanılabiliyor şu an. Güncelleme desteğinin bitmesi direkt uygulamaları kullanamayacağı anlamına gelmiyor. Örnek veriyorum bir iPhone şu an 4 sene daha güncelleme alacaksa en az 6-7 yıl daha sık kullanılan YouTube Instagram WhatsApp gibi uygulamaları hâlâ kullanabilir.
Ben telefon güncelleme desteği bitince bende telefon kasılmaya başlıyo ister inan ister inanma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00