kopkeliekmek
Hectopat
S21 nasıl 60 dereceyi gördü? 47 derecede S21FE elimi yakıyor 60 derecede insan elini mahveder.Eki Görüntüle 1978866
iOS 17.0.2’de karşılaştığım en sıcak durum buydu. S21’im 60°C’leri gördüğü için ben bunu en ağır tabiriyle ılık olarak değerlendiriyorum. Ha hızlı şarjdayken 4K60FPS video çekersek ne olur emin değilim. iOS 17.0.3’de henüz test yapmadım.
41°C’yi sıcak kabul ediyorsanız o başka tabii.
1-2s genshin impact testi yapsanız şu cihaza da herkes rahatlasa, ki o kadar yormak da haksızlık olur herhalde. 4k render bir şeyler de olabilir.Eki Görüntüle 1978866
iOS 17.0.2’de karşılaştığım en sıcak durum buydu. S21’im 60°C’leri gördüğü için ben bunu en ağır tabiriyle ılık olarak değerlendiriyorum. Ha hızlı şarjdayken 4K60FPS video çekersek ne olur emin değilim. iOS 17.0.3’de henüz test yapmadım.
41°C’yi sıcak kabul ediyorsanız o başka tabii.
Şu an düzelmiş gözüküyor hocam fakat ilk başlarda oyun oynarken bile 50 60 dereceler çıkıyormuş
S21 nasıl 60 dereceyi gördü? 47 derecede S21FE elimi yakıyor 60 derecede insan elini mahveder.
41 derece boştayken normal değil bu arada. 3D grafik vs. çalışmıyorsa yüksek bir değer.
Ne yazık ki işyerinde 1-2 saat Genshin Impact oynamam mümkün değil. En azından kredi borçlarım bitene kadar1-2s genshin impact testi yapsanız şu cihaza da herkes rahatlasa, ki o kadar yormak da haksızlık olur herhalde. 4k render bir şeyler de olabilir.
Bendeki cihaz SD versiyonu hocam. Exynos'lar bazen rezalet olabiliyor.Bahsetmeyi unutmuşum. Cihaz boşta değil, hızlı şarj aktif. Dolayısıyla aslında normal. Durduğu yerde ısınmıyor.
S21 FE yanlışım yoksa Exynos değil Snapdragon kullanıyordu. S21 ise Exynos. Exynos çok ısınıyordu, bazen kullanamıyordum.
Ne yazık ki işyerinde 1-2 saat Genshin Impact oynamam mümkün değil. En azından kredi borçlarım bitene kadar
Ama öğle arası 10 dakika oynayıp test etmek için bir oyun indirebilirim. Ancak bugün olmaz.
1-2s genshin impact testi yapsanız şu cihaza da herkes rahatlasa, ki o kadar yormak da haksızlık olur herhalde. 4k render bir şeyler de olabilir.
Saat | Sıcaklık (°C) | Batarya (%) |
12:19 | 34 | 80 |
12:21 | 38 | 80 |
12:23 | 40 | 79 |
12:25 | 39,5 | 79 |
12:28 | 41,5 | 78 |
12:30 | 42,3 | 77 |
12:32 | - | 76 |
Merhaba @TheMetehan,
Bende de 15 Pro mevcut, bugün iş yerinde 20 dakika gibi bir süre dizi izledim Safari üzerinden. O sırada telefonum bankın üstündeydi izlerken elimde tutmuyordum, bir elime aldım ki çok ısındığını fark ettim. Daha önce YouTube'dan daha uzun vakitler kullandığımı hatırlıyorum ve hiç böyle sıcaklıklara ulaşmadım ölçüm yapma şansım da olmadı. Acaba evde veya işte deneyimleyip fikrini belirtme ihtimalin var mı? Bana aşırı sıcaklık gibi geldi yani ekrana bile yansıdı ısısı, Troya gittim yetkili servise uyarı vermediyse derece normaldir denilip yolladılar.
İkisini de kullanıyorum.Bu arada Safari mi kullanıyorsunuz yoksa Chrome falan mı?