iPhone 15 Pro Max pil sağlığı düşmüyor

Astarno

Hectopat
Daha fazla  
Normalde pil sağlığını hiç tınlamam fakat ilk defa yurt dışı telefon aldım ve kayıt yaptırdım cihaza da, bundan önce 14 Plus kullanıyordum onun pil sağlığı 1 ayda 99'a düşmüştü fakat bu cihazı Eylül'de aldım, 1 ay civarı kullanmadım sadece 183 devirde ve hala pil sağlığı düşmedi, Apple'dan arkadaşlarla inceledik cihazın toplama olmadığını fakat değişim cihazı olduğunu söylediler, yine de sıfır cihaz olduğu için can sıkıcı bir şey olmadığını dile getirdiler, bu normal mi?
Veya 15 Pro Max kullanan birisi varsa forumda benim gibi yurt dışı, beni bilgilendirirse sevinirim.

(Not: Orijinal şarj aleti kullanıyorum ve günde 1 defa şarj ediyorum, elimden geldikçe 20'nin altına düşürmemeye çalışıyorum şarjı)

Olabilir. Teknoloji şans işi, bazılarında 3 ayda %94 olabiliyor bazılarında 3 yılda %90 oluyor. Bazen bir anda 3-4 kademe düşüp durabiliyor. Pil orijinalse muhtemelen bir anda 3-4 kademe birden düşer yakında.

Pil sagligi her an yuzde 100 isabetlilikle calisan bir sey degil. Bazen 5-6 ay pil sagligi gercekte azalmasina ragmen bunu yansitmiyor sonra 1 ayda yuzde 2-3 hatta 5'lik dusus gosteriyor. Bu sirada pil sagligi aslinda azalmis oluyor ama sistem bunu uzun bir sure yansitmadigi icin bir anda yuzde 2-3-5 dusmus gibi algilanabiliyor. Pil sagligi ortalama bir fikir verir her an yuzde 100 isabetlilikte calismaz.

bi tık fazla taktım gibi kafaya ya bilemiyorum yurtdışı olunca işte :/
YD olması bir şey değiştirmiyor ancak değişim cihazı olduğuna eminseniz zaten model numarası F ile başlıyordu. Ona emin olduktan sonra 3uTools ile bakabilirsin, neyi değişmiş diye. Bende de YD cihaz var 3-4 kademe su gibi gidip 92'de çakılı kaldı.

YD olması bir şey değiştirmiyor ancak değişim cihazı olduğuna eminseniz zaten model numarası F ile başlıyordu. Ona emin olduktan sonra 3uTools ile bakabilirsin, neyi değişmiş diye.
3utoolstan bişey göremedim bakmıtşım zaten, f değil 5 ile başlıyor satın alma tarihi de 2007 gözüküyor sitede ancak cihaz no aktifti alırken + olarak kadıköyde üsküdarda ve bir çok yerde bir sürü telefoncuyu gezdim bu muhabbeti sordum apple bunları ülkelere parça olarak göstererek sokuyormuş ve bu sayede vergisini ödemiyormuş cihazların, garantisiz model diye dolaşıyor piyasada zaten bu cihazlar apple müşteri hizmetlerini aradığımda uzaktan kontrol gerçekleştirdiler, cihazımdaki tüm parçaların orjinal olduğu söylendi bu garanti muhabbetinide bana onlar açıkladı zaten asya civarında yapıyor apple bunu diye

YD olması bir şey değiştirmiyor ancak değişim cihazı olduğuna eminseniz zaten model numarası F ile başlıyordu. Ona emin olduktan sonra 3uTools ile bakabilirsin, neyi değişmiş diye. Bende de YD cihaz var 3-4 kademe su gibi gidip 92'de çakılı kaldı.
bide bu değişim yapıldıktan sonra satılan cihazmış sıfır yani başkasından gelen arızalı ürün değilmiş

bugun düştü pil sağlığı rahatladım :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı