iPhone 15 Pro sabaha kadar şarj etmek problem olur mu?

meteh4nnn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B550M-K | R7 5700X | GigaByte 3060 12 GB | GSKILL 4000 MHz DDR4 32x2 | 3500-2100 MBs 1 TB Kingston M2 SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bugün çok şükür ki bir 15 Pro aldım. 2 sorum olacaktı. iOS 18.6 kullanmaktayım. İyileştirilmiş pil sağlığı tabii ki etkin ancak üstünde yüzdeli bir ayar var. Bunun ayarı ne olmalı şu anda 100'de. Bir diğer asıl sorum ise şu. Gün boyu telefonda çok aktif oluyorum. 15 Pro ile ilk günüm daha ama her gün ucu ucuna kurtaracağını düşünüyorum pil sağlığı %86. ama bazı günler çok az da kullanabiliyorum. Gece yatmadan önce şarja sokar sabah çıkarırsam problem yaşar mıyım? Ancak şöyle soruyorum, yatmadan önce pilim 20 de olabilir, 10 da olabilir 60 da, 70 de. Yardımlarınız için herkesten şimdiden çok teşekkür ederim iyi sosyaller dilerim :)

20-80 arası tutmak en sağlıklısı deniyor 20'den aşağıya çok düşmemeye çalışın, zaten ayarlar açık olduğunda cihaz tüm gece tam şarjda durmaz sizin uyanma sürenizi analiz edip çekmenize yakın doldurur.

Merhaba. Bugün çok şükür ki bir 15 Pro aldım. 2 sorum olacaktı. iOS 18.6 kullanmaktayım. İyileştirilmiş pil sağlığı tabii ki etkin ancak üstünde yüzdeli bir ayar var. Bunun ayarı ne olmalı şu anda 100'de. Bir diğer asıl sorum ise şu. Gün boyu telefonda çok aktif oluyorum. 15 Pro ile ilk günüm daha ama her gün ucu ucuna kurtaracağını düşünüyorum pil sağlığı %86. ama bazı günler çok az da kullanabiliyorum. Gece yatmadan önce şarja sokar sabah çıkarırsam problem yaşar mıyım? Ancak şöyle soruyorum, yatmadan önce pilim 20 de olabilir, 10 da olabilir 60 da, 70 de. Yardımlarınız için herkesten şimdiden çok teşekkür ederim iyi sosyaller dilerim :)

Dostum hiçbir şey olmaz hiiiç strese falan girme. Sallıyorum 2010 telefonlarında bile sorun yaşamazsın. Cihaz elektriği kesiyor dolunca rahat ol.

Pili 80'e ayarlasan daha iyi fakat abartmaya gerek yok 100 de kalsın zaten pil sağlığınız düşük 80 kurtarmaz sizi.

Hayır tabii ki de olmaz yeni nesiller gayet iyi 🤠

Telefona bir şey olmaz da kabloya dikkat et. Geçen gün evden pc açık çıkmam gerekmişti. Eve döndüğümde pcye takılı olan kablo erimişti, biraz daha geç gelsem ev yanacak. Kablo kaliteliydi ama uzun yıllardır kullandığım bir kabloydu dış kısmında sorun olmasa da içinde varmış demek ki. Videosunu buraya da atıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum hiçbir şey olmaz hiiiç strese falan girme. Sallıyorum 2010 telefonlarında bile sorun yaşamazsın. Cihaz elektriği kesiyor dolunca rahat ol.

Pili 80'e ayarlasan daha iyi fakat abartmaya gerek yok 100 de kalsın zaten pil sağlığınız düşük 80 kurtarmaz sizi.
Düşük demeyin hocam kalbimi kırıyorsunuz 😂 Tabikide şaka yapıyorum anladım çok teşekkür ederim. O zaman ayarı %100’de bırakıyorum her gece direkt şarja sokuyorum. Bir şey daha var. Yatmadan önce şarjım %90 gibi olursa yine şarja takmalı mıyım? Birde çok sordum kusura bakmayın biraz alakasız olucak. Forumda yurt dışı telefon hakkında konuşmak yasak mı bilmeyerekten soruyorum: Pil sağlığım %80’in altına düşünce müsait bir vakit pilimi Apple orijinal kendi yerinde değiştirmek istiyorum ancak cihaz yurt dışı olduğu için kaygılarım var. Süreç nasıl olur nasıl ilerler hiç bir fikrim yok. En önemlisi Apple bana destek olur mu pili değişmeyi kabul ederler mi bunuda bilmiyorum. Parasını paşa paşa vericem sonuçta kabul etmeleri gerek ama Apple ne yapacağı belli olmaz yurt dışı diye kovmasınlar da sonra 😂 Ne düşünüyorsunuz hocam aydınlatırsanız mutlu olurum 😊

Hayır tabii ki de olmaz yeni nesiller gayet iyi 🤠
Yeni nesil telefonlarda artık bu muhabbet kalktı.
15 yaşında “yeni nesil” bir çocuk olarak bunları bilmemek üzdü 😂 Çok teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için 😊
Telefona bir şey olmaz da kabloya dikkat et. Geçen gün evden pc açık çıkmam gerekmişti. Eve döndüğümde pcye takılı olan kablo erimişti, biraz daha geç gelsem ev yanacak. Kablo kaliteliydi ama uzun yıllardır kullandığım bir kabloydu dış kısmında sorun olmasa da içinde varmış demek ki. Videosunu buraya da atıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok geçmiş olsun. Allah korusun öyle yangın gibi bir felaket yaşamazsınız inşallah uyardığınız için çok teşekkür ederim 😊

Düşük demeyin hocam kalbimi kırıyorsunuz 😂 tabii ki de şaka yapıyorum anladım çok teşekkür ederim. O zaman ayarı %100'de bırakıyorum her gece direkt şarja sokuyorum. Bir şey daha var. Yatmadan önce şarjım %90 gibi olursa yine şarja takmalı mıyım? Bir de çok sordum kusura bakmayın biraz alakasız olacak. Forumda yurt dışı telefon hakkında konuşmak yasak mı bilmeyerekten soruyorum: Pil sağlığım %80'in altına düşünce müsait bir vakit pilimi Apple orijinal kendi yerinde değiştirmek istiyorum ancak cihaz yurt dışı olduğu için kaygılarım var. Süreç nasıl olur nasıl ilerler hiçbir fikrim yok. En önemlisi Apple bana destek olur mu pili değişmeyi kabul ederler mi bunu da bilmiyorum. Parasını paşa paşa vereceğim sonuçta kabul etmeleri gerek ama Apple ne yapacağı belli olmaz yurt dışı diye kovmasınlar da sonra 😂 ne düşünüyorsunuz hocam aydınlatırsanız mutlu olurum 😊

15 yaşında “yeni nesil” bir çocuk olarak bunları bilmemek üzdü 😂 çok teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için 😊

Hocam çok geçmiş olsun. Allah korusun öyle yangın gibi bir felaket yaşamazsınız inşallah uyardığınız için çok teşekkür ederim 😊

Takabilirsin dostum 90 da olsa sorun olmaz fakat hani süreklide 90'dayken takma hani cihaza bir şey olmaz ama gereksiz şarj olmuş olur batarya için diyorum telefona bir şey olmaz.

Apple yurt dışı telefonlara maalesef ücretlide olsa bir şey yapmıyor maalesef dostum. Bilindik kafa yormayacak bir yerden yaptırabilirsin. Ama gidip de mahalle telefoncusuna verme telefonu.

Takabilirsin dostum 90 da olsa sorun olmaz fakat hani süreklide 90'dayken takma hani cihaza bir şey olmaz ama gereksiz şarj olmuş olur batarya için diyorum telefona bir şey olmaz.

Apple yurt dışı telefonlara maalesef ücretlide olsa bir şey yapmıyor maalesef dostum. Bilindik kafa yormayacak bir yerden yaptırabilirsin. Ama gidip de mahalle telefoncusuna verme telefonu.
şey ben aslında zaten en başından beri telefon değil, batarya (pil sağlığı) için sormuştum umarım aldığım cevaplar onun için söylenmiştir. reklam gibi görülsün istemiyorum o yüzden “hikayelerle tamir yapan adam” a pil değişimi için göndermeyi düşünüyorum sizce olur mu problem yaşamam dimi?

Şey ben aslında zaten en başından beri telefon değil, batarya (pil sağlığı) için sormuştum umarım aldığım cevaplar onun için söylenmiştir. Reklam gibi görülsün istemiyorum o yüzden “hikayelerle tamir yapan adam” a pil değişimi için göndermeyi düşünüyorum sizce olur mu problem yaşamam değil mi?

Yok dostum FPPRO'yu diyorsan sorun olmaz. Başka düzgün yerler çok az var zaten.

Fakat çok muadili var artık onun hikayeli tamirlerin. Fakat aklımda olanlarda gayet güvenilir sorun yaşayacağını sanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı