Tam olarak neler benziyor söyleyebilir misiniz acaba? Fark olmadığını söylüyorsunuz da.13'ten sonrası cilalı değil mi zaten? 13 Pro Max ile 16 Pro Max arasındaki fark : 3. Rakam![]()
Birader benim eski tel 14, şu anki 15. Arada sadece dinamik ada ve type-c farkı var kullanış açısından. Benim hissiyatım bu. Donanım bilgisine bakarsan 50 tane özellik sayar sana ama hissiyat koca bir 0.Tam olarak neler benziyor söyleyebilir misiniz acaba? Fark olmadığını söylüyorsunuz da.
13 Pro max 12Mp kamera, 16 Pro max 48Mp kamera.13'ten sonrası cilalı değil mi zaten? 13 Pro Max ile 16 Pro Max arasındaki fark : 3. Rakam![]()
Dediğim gibi kağıt üstünde 50 tane fark gösterir sana Apple ağabey. Rakamlara aldanan da inanır alır, satış stratejisi.13 Pro max 12Mp kamera, 16 Pro max 48Mp kamera.
13 Pro max 6GB Ram, 16 Pro Max 8 GB Ram.
13 Pro max 245 gram, 16 Pro max 220 gram.
13 Pro max 3 ghz frekans hızı, 16 Pro max 4.04 ghz frekans hızı.
13 Pro max ekran gövde oranı %85, 16 Pro max ekran gövde oranı %93
13 Pro max 23 saat video oynatma, 16 Pro max 30 Saat video oynatma.
13 Pro max A15 yonga seti, 16 Pro max A18Pro yonga seti.
Satış stratejisi yok adamların. Bir kere apple adı çıkmış, o kadar. Fiyatlarıda arkadaki elma sı yüzünden. Adamlar her modelde üstüne koyuyor zaten, kağıt üstündede iş başındada.Dediğim gibi kağıt üstünde 50 tane fark gösterir sana Apple ağabey. Rakamlara aldanan da inanır alır, satış stratejisi.
Doğrudur kalite konusuna katılıyorum. Maddi açıdan refah biriyim. 16 Pro max da alabilme gücüm var. Son 2 senedir İphone kullanıyorum. 14 ile başladım, kardeşime verdim 15 aldım. Sonra dedim ki bu telefonu fazla mı abartıyoruz... Fiyat performans değil bence. Çok pahalı, benlik sıkıntı yok ama çoğu insanın tek ve en büyük mal varlığı... Acınası...Satış stratejisi yok adamların. Bir kere apple adı çıkmış, o kadar. Fiyatlarıda arkadaki elma sı yüzünden. Adamlar her modelde üstüne koyuyor zaten, kağıt üstündede iş başındada.
iPhone'a f/p telefonu diyen yok zaten hocam. Parası olan alır. Bana göre de gereksiz pahalı ama sizin, üstüne hiç koyulmamış ifadeniz yanlış.Doğrudur kalite konusuna katılıyorum. Maddi açıdan refah biriyim. 16 Pro max da alabilme gücüm var. Son 2 senedir İphone kullanıyorum. 14 ile başladım, kardeşime verdim 15 aldım. Sonra dedim ki bu telefonu fazla mı abartıyoruz... Fiyat performans değil bence. Çok pahalı, benlik sıkıntı yok ama çoğu insanın tek ve en büyük mal varlığı... Acınası...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.