- Makaleler
- 3
Aralarinda fark var.
İkisi arasında çok fark mı yoksa genel olarak klasik iPhone meem olan biraz daha cilalayıp önümüze mi koymuşlar? Ona göre 16'ya geçeceğim.
Meme aslında abartılmıyor cidden aynısı. Eniştem ile ablam bile iPhone 15 şakası yapıyor düşün yani koskoca çift. Harbidende cilalı. Tek telefon değil bazı bilgisayar modelleride cilalı hiçbir işe yaramıyor. Git iPhone 11 al.
Meme aslında abartılmıyor cidden aynısı. Eniştem ile ablam bile iPhone 15 şakası yapıyor düşün yani koskoca çift. Harbidende cilalı. Tek telefon değil bazı bilgisayar modelleride cilalı hiçbir işe yaramıyor. Git iPhone 11 al.
Enisteniz ve ablaniz bilgisizse forumdakileri neden ilgilendirir insanlar telefonlara para veriyor yanlış bilgi vermeyin.
Türk toplumunun tüketim çılgınlığına bürünmüş olması iPhone 15 Pro ile 16 Pro arasında fark olmadığı gerçeğini değiştirmezbiz akil insanlar "lacivert" demeye devam edeceğiz. Sen şimdiden "17 nasıl acaba off gelse de alsam kesin bambaşka bir teknoloji (Apple'den dev yenilik: Bataryalar artık 5000 mAh) ile gelir" sen de alırsın. Sen memnunsun biz memnunuz, devam
![]()
Türk toplumunun tüketim çılgınlığına bürünmüş olması iPhone 15 Pro ile 16 Pro arasında fark olmadığı gerçeğini değiştirmezbiz akil insanlar "lacivert" demeye devam edeceğiz. Sen şimdiden "17 nasıl acaba off gelse de alsam kesin bambaşka bir teknoloji (Apple'den dev yenilik: Bataryalar artık 5000 mAh) ile gelir" sen de alırsın. Sen memnunsun biz memnunuz, devam
![]()
Hala fark olmadigini iddia ederek beni Apple fan boy kefesine koymaya calisarak uste cikmaya calisiyorsunuz telefonlar arasinda fark oldugunu iddia ediyorum sadece alinir ya da alinmaz demiyorum konu sahibi iki telefonun farkini sormus iki telefon arasinda fark var, yok diyen gitsin bir baktirsin gozlerine falan.
Sizle ayni dusunmeyen insanlari fanboy kefesine koyup kendizi zeki, akilli olarak gormeniz beni bitiriyor.
Benim fikrimce; güzel bir yenilik olmadıktan sonra 17 ye bile geçmene gerek yok. Apple ekosisteminde son 3 serilere sahipsen genellikle değiştirmene gerek kalmıyor. Bende ipad pro 6. nesil, AW ultra 2, 15 pro max var. İpadde 10. nesil prolara kadar değiştireceğimi düşünmüyorum. Saatte ultra 4 çıkarsa ve fark varsa değerlendirir geçerim. Ve telefonda ise eğer hatrı sayılır değişiklik varsa 17 ye yoksa 18 e geçmeyi düşünüyorum. Benim apple ekosistemine bakış açım budur. Kulaklık mesela onda da airpods pro 2. nesil var. Onda da muhtemelen 4 e kadar beklerim gibi duruyor. Hala işimi görüyor kulaklık. Güncel. İşte bence önemli olan bu. Güncel olması. Son 3 sene içinde çıktıysa için rahat olsun. Çok fark yoksa hiçbir apple ürününde yükseltmene gerek yok.Ya aslında fark illaki vardır bir üst model sonuçta. Benim asıl demek istediğim geçmeye değcek bir fark var mı?
Ya aslında fark illaki vardır bir üst model sonuçta. Benim asıl demek istediğim geçmeye değcek bir fark var mı?
Telefonda neleri kullandiginizi nelerin sizin icin önemli olduğunu sorabilir miyim?
Kamera/oyun önceliğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.