iPhone 15 Pro vs 16 Pro

Thezzerss

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışı 15 Pro ile 16 Pro arasında kaldım. Yaklaşık 4-5 bin TL fiyat farkına değer mi? 15'in toplama cihaz olma ihtimali var mı?
Bir de yurt dışı cihazları satarken çok değer kaybediyor mu? 16 ay kullandıktan sonra 2026'nın 8. ayında 17Pro ile takas yapmak istesem fiyatı çok öldürürler mi?

Yurt dışı 15 Pro ile 16 Pro arasında kaldım. Yaklaşık 4-5 bin TL fiyat farkına değer mi? 15'in toplama cihaz olma ihtimali var mı?
Bir de yurt dışı cihazları satarken çok değer kaybediyor mu? 16 ay kullandıktan sonra 2026'nın 8. ayında 17Pro ile takas yapmak istesem fiyatı çok öldürürler mi?

5 bin TL farka kesinlikle değer.

Kesinlikle değer Apple cihazlar 2 sene kullanılıp el değistiriyor genelde 16 Pro aldın kullandın 5-6k fark verip 17 aldın sonra 18 falan böyle gider fakat bu noktadada 5-6 sene kullanacağım diyorsan Xiaomi 15 gibi yurt dışı alternatiflere yönelebilirsin.
16 Pro da toplama olma ihtimali var mıdır?

O biraz da şansına bağlı 8 aylık bir cihazın başına ne gelmiş olabilir ki?

Kesinlikle değer Apple cihazlar 2 sene kullanılıp el değistiriyor genelde 16 Pro aldın kullandın 5-6k fark verip 17 aldın sonra 18 falan böyle gider fakat bu noktadada 5-6 sene kullanacağım diyorsan Xiaomi 15 gibi yurt dışı alternatiflere yönelebilirsin.

O biraz da şansına bağlı 8 aylık bir cihazın başına ne gelmiş olabilir ki?

Normalde gittiği yere kadar kullanıyordum da 5-6k fark verip bir üst seriyi alırım artık bu fiyatlar olursa.

17 ile takas edeceklerini düşnmüyorum satıp alma konusunda da performans olarak da en mantıklısı 16 Pro.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı