Hocam peki hattı ilk taktığımızda kaç ay kulalnıyoruz?
Amerika'da sanırım çift e-SIM oluyor. Çift e-SIM de SIM yuvası arasında geçiş nasıl oluyor bilmiyorum 4 ayda bir diğer SIM yuvasına geçiş yapmanız gerekiyor sanırım.
Arkadaşlar merhaba Amerika'dan iPhone 16 Pro veya 15 Pro almayı düşünüyorum, siz hangisi önerirsiniz? Peki aldıktan sonra kullanım konusunda ne yapmalıyım veya nasıl kullanmalıyım? Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Almışken de yeni model almak istiyorum, o yüzden bu modelleri tercih ettim.
16 Pro alın, kullanım olarak 4+4 şeklinde 8ay normal kullanırsınız. Kalan 4 ay içinde yedek telefon/icloud kullanmanız gerek IMEI'siz kullanacaksanız.
Anladım çok teşekkürler zaten 2. telefon olarak Redmi Note 12'im var onu kullanırım. iCloud fiyatları nasıl çok mu pahalı?
Az bir miktara kadar ücretsiz. Devamında şu şekilde fiyatlaması yapmış Apple. Bu arada 4 ay Redmi'yi kullanırım derseniz yurt dışı işi çok mantıklı.
![]()
iCloud+
iCloud+ sayesinde, çok sevdiğiniz kusursuz ve kesintisiz iCloud deneyimine daha fazla depolama alanı, gizlilik ve sevdiklerinizle bağlantıda kalmanız için yepyeni yollar ekleniyor.www.apple.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.