iPhone 15 Pro vs iPhone 16 Pro

lacosteq1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum, iPhone 13 Pro Max var eylül ayı, iPhone 15 Pro almayı düşünüyorum, lakin iPhone 16 Pro çıkıyor kararsız, kaldım acaba 16 Pro beklemeliyim. Yoksa 15 Pro alayım mı? Fiyat farkı ne kadar olur acaba 16 Pro 80 bin civarı olur mu? Eylül ayında 16 Pro çıkar mı direkt piyasaya sürülür mu? Şimdiden teşekkürler.

Fiyatı net değil şu an fakat karşılayabileceğinizi düşünüyorsanız bekleyin derim. Zaten çıkmasına çok zaman kalmadı.

Arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum, iPhone 13 Pro Max var eylül ayı, iPhone 15 Pro almayı düşünüyorum, lakin iPhone 16 Pro çıkıyor kararsız, kaldım acaba 16 Pro beklemeliyim. Yoksa 15 Pro alayım mı? Fiyat farkı ne kadar olur acaba 16 Pro 80 bin civarı olur mu? Eylül ayında 16 Pro çıkar mı direkt piyasaya sürülür mu? Şimdiden teşekkürler.

Bekleyin fiyatı tuzlu çıkarsa 15 Pro alır geçersin.

iPhone almak için en kötü zaman ağustos Eylül ayıdır. Hem aynı parayı verirsin hem sen aldıktan 1 ay sonra yeni model çıkar.

Kardeşim kusura bakma tam olarak anlamadım demek istediğini.

Eylül sonu duyulur kasım başı çıkar ama emin değilim.

Kasım gibi çıkarsa fiyatı tuzlu olur zaten o zamana kadar ve 15 Pro almak mantıklı olur uzun vadede götürür mu? 15 Pro.

16 Pro maksimum 80k olacaktir diye dusunuyorum, arti olarak 6.3 inc ekrani olacak ve tahminen bataryasi eski Pro'lara gore daha iyi olacaktir. (eger Apple zam yapmazsa bu fiyatlar olur.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı