iPhone 15 Pro vs iPhone 16 Pro

esfurkan26

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Elimde 11 var ve emekliye ayırmaya karar verdim. 15 Pro ve 16 Pro arasında kaldım. 15 Pro kapalı kutu 68 bin TL'ye buldum. Apple Türkiye garantili üste koymadan alabileceğim 16 Pro ise üste koymam gerekiyor. 11'i anneme vereceğim o kullanacak çünkü telefonda oyun oynayan birisi değilim. Edit vs ile de uğraşmıyorum aradaki farka değer mi sizce?

Arkadaşlar merhaba,

Elimde 11 var ve emekliye ayırmaya karar verdim. 15 Pro ve 16 Pro arasında kaldım. 15 Pro kapalı kutu 68 bin TL'ye buldum. Apple Türkiye garantili üste koymadan alabileceğim 16 Pro ise üste koymam gerekiyor. 11'i anneme vereceğim o kullanacak çünkü telefonda oyun oynayan birisi değilim. Edit vs ile de uğraşmıyorum aradaki farka değer mi sizce?

Aslında 15 serisi sorunlu ama 16 Pro'da şu fiyatlarda alınmaz. Yine de yetiyorsa 16 Pro alın yetmiyorsa zorlamayın nasıl olsa oyun falan oynamıyorum demişsin.

Oyun vs oynamıyorsan aradaki farka değmez. 15 Pro'yu gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat alacağın fiyat pahalı geldi. İnternette yetkili satıcılarda zaten zaman zaman 68-69 bin tl'ye düşüyor. Üstelik banka promosyonlarıyla 400-500 tl puan da kazanırsın internetten alınca.

Oyun vs oynamıyorsan aradaki farka değmez. 15 Pro'yu gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat alacağın fiyat pahalı geldi. İnternette yetkili satıcılarda zaten zaman zaman 68-69 bin TL'ye düşüyor. Üstelik banka promosyonlarıyla 400-500 TL puan da kazanırsın internetten alınca.

Evet hocam oyunla alakam yok telefonda 16 Pro için 20 bin TL fark biraz kasacak gibi 15 Pro tercih edebilirim o zaman.

Telefondan ne bekleyip, bütçenizin yetip yetmemesine bağlı. Aradaki farkı verebiliyor musunuz? Verebiliyorsanız 16 Pro'yu alın. Veremeyip, üstüne düşünmeniz gerekiyorsa 15 Pro'yu alın.

20 bin TL fark vereceğim hocam kasacak biraz 15 Pro.

Evet hocam oyunla alakam yok telefonda 16 Pro için 20 bin TL fark biraz kasacak gibi 15 Pro tercih edebilirim o zaman.
Aradaki farka hiç gerek yok hocam. Bir de bence 2.el sıfır kapalı kutu almak yerine direkt internetten sıfır alın. Geçen ay anneme aldım 15 pro, 2000 tl maximum puan vermişti mesela. Kullandığınız bankaya göre kampanyalara bir bakın. World'de 50 bin tl üstüne 500 tl veriyordu sanırım.

Aradaki farka hiç gerek yok hocam. Bir de bence 2.el sıfır kapalı kutu almak yerine direkt internetten sıfır alın. Geçen ay anneme aldım 15 Pro, 2000 TL maximum puan vermişti mesela. Kullandığınız bankaya göre kampanyalara bir bakın. World'de 50 bin TL üstüne 500 TL veriyordu sanırım.

Tamamdır o zaman hocam internetten sıfır olayına bakacağım teşekkür ettim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı