iPhone 15 vs iPhone 16 vs iPhone 16e

Bütçe
50000

torukmakto14

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar S24'ten IPhone'a geçeceğim fakat hangisine geçeceğim konusunda kararsızım ne önerirsiniz?
Samsung kullanmaktan sıkıldığım için değişiklik istiyorum ve biraz daha iyi kamera istiyorum. Telefonda oyun oynayan film izleyen birisi değilim.
iPhone 15 = 48bin (S24 + 21k)
iPhone 16 = 58bin (S24 + 31k)
iPhone 16e = 41bin (S24 + 15k)
Vermem gerekiyor. Düşüncelerinize ihtiyacım var.
16 isterim ama bütçem pek yok.

Daha iyi kamera istiyorsan 2.elden 14 Pro 14 Pro Max alabilirsin 55 civarına çıkarsan 15 Pro ama en iyi seçenek bütçe çıkıp 17 alman.

Daha iyi kamera istiyorsan 2.elden 14 Pro 14 Pro Max alabilirsin 55 civarına çıkarsan 15 Pro ama en iyi seçenek bütçe çıkıp 17 alman.
Keşke çıkabilsem.. maalesef çıkamıyorum hiç. İkinci elden baktım ama bendeki S24'ü 16bine sayıyorlar. Eğer hepsiburada, trendyol gibi yerlerden verirsem ek kampanya ödemesiyle kuponlarla birlikte 26bin ediyor o yüzden sıfır daha mantıklı

Selamlar S24'ten IPhone'a geçeceğim fakat hangisine geçeceğim konusunda kararsızım ne önerirsiniz?
Samsung kullanmaktan sıkıldığım için değişiklik istiyorum ve biraz daha iyi kamera istiyorum. Telefonda oyun oynayan film izleyen birisi değilim.

15 ya da 16'e günlük kullanım içinse 16e alın geçin gayet memnunum.

iPhone 15 kullanıyorum ilk çıktığından beri ve kamerası gayet iyi. Eğer alabiliyorsanız 16 alın alamıyorsanız 15 alın geçin. 16e'ye o para değmez.

iPhone 16e alın derim işlemci ve RAM olarak 15 e göre çok daha iyi.

Arkadaş iyi kamera istiyorum demiş gidip tek kameralı telefon öneriyorsunuz dalga geçer gibi. Bütçeyi aşmadan alabileceğiniz en düzgünü 15 ya da 14P.

15 ya da 16'e günlük kullanım içinse 16e alın geçin gayet memnunum.
Günlük kullanım hocam. Telefonda çok nadir oyun oynuyorum maksimum yaptığım YouTube'dan video izlemek gerisi sosyal medya wp falan.
Fakat fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve kamerası iyi olsun istiyorum.
16e kamera açısından iyi mi sizi tatmin ediyor mu? Bazı özelliklerin olmadığı söyleniyor geniş açı, dinamik ada, magsafe vs. gibi çok Iphone kullanmadığım için onları bilmiyorum çok önemli şeyler mi?

iPhone 15 kullanıyorum ilk çıktığından beri ve kamerası gayet iyi. Eğer alabiliyorsanız 16 alın alamıyorsanız 15 alın geçin. 16e'ye o para değmez.
16 için 2 3 ay beklemem gerekiyor fakat o süreçte telefonlar zam yer diye korkuyorum aslında bekleyebilirim fakat zamlanırsa çok sıkıntı olur benim açımdan. Ayrıca S24 sürekli değer kaybediyor bende 128gb modeli iyi para ediyorken elden çıkartmak istiyorum şuan 256GB modeli 30bine falan satılıyor

Kamerası nasıl sizce?

Arkadaş iyi kamera istiyorum demiş gidip tek kameralı telefon öneriyorsunuz dalga geçer gibi. Bütçeyi aşmadan alabileceğiniz en düzgünü 15 ya da 14P.
Evet hocam yani elimdeki S24'ü verip üstüne para verip daha kötü kameraya geçmek istemiyorum şahsen. 15 mi diyorsunuz

Hocam şimdi bana sorarsınız 14P derim. Kamera açısından en iyi seçenek o. Güncel olsun, bataryası bir tık daha iyi işlemci daha güçlü olsun derseniz 16e almanız gerekir ama o kadar para verip çentikli telefona geçmek saçma bence. İkisinin ortası olsun derseniz de 15 öneririm.
Ama hocamın dediği çok doğru bir tık daha koyup en azından 15 Pro alırsanız o zaman en iyi tercih olur. Üstüne koyacağınız o 5 bin lira inanılmaz fark ettirecek.

Günlük kullanım hocam. Telefonda çok nadir oyun oynuyorum maksimum yaptığım YouTube'dan video izlemek gerisi sosyal medya wp falan.
Fakat fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve kamerası iyi olsun istiyorum.
16e kamera açısından iyi mi sizi tatmin ediyor mu? Bazı özelliklerin olmadığı söyleniyor geniş açı, dinamik ada, magsafe vs. gibi çok Iphone kullanmadığım için onları bilmiyorum çok önemli şeyler mi?

16 için 2 3 ay beklemem gerekiyor fakat o süreçte telefonlar zam yer diye korkuyorum aslında bekleyebilirim fakat zamlanırsa çok sıkıntı olur benim açımdan. Ayrıca S24 sürekli değer kaybediyor bende 128gb modeli iyi para ediyorken elden çıkartmak istiyorum şuan 256GB modeli 30bine falan satılıyor

Kamerası nasıl sizce?

Evet hocam yani elimdeki S24'ü verip üstüne para verip daha kötü kameraya geçmek istemiyorum şahsen. 15 mi diyorsunuz
Zam konusunda bir şey diyemem. O zaman 15 alın tek mantıklı seçenek bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı