iPhone 15 vs iPhone 16

Avrupa bölgesi cihazları 1 fiziksel 1'e SIM ile gelir dediğin gibi. Buna TR'de satılan cihazlar da dahil. Ancak Asya cihazları 2 adet fiziksel SIM ile gelir. Yani tek yapman gereken 4 ay birinin süresi dolduğunda iğne ile SIM tepsisini açıp diğer yuvaya SIM kartını koyman olacak.
Uzatabiliyorsunuz süreyi, eylülde kapanan telefonumu aralığın 15'ine kadar uzattırdım, 4000 TL karşılığında. Pazartesi kurtluluyorum zaten YD telefondan 16 Pro geliyor. Umarım Samsung Panel ekran ile gelir :D

Uzatabiliyorsunuz süreyi, Eylül'de kapanan telefonumu aralığın 15'ine kadar uzattırdım, 4000 TL karşılığında. Pazartesi kurtluluyorum zaten yurt dışı telefondan 16 Pro geliyor. Umarım Samsung Panel ekran ile gelir :D

Uzatma olayı riskli diye önermedim. Riskten kastım BTK fark ederse kalıcı olarak IMEI'sini siliyor. Merak ettim Samsung panelin neden önceliği var sizin için? Panel farklarıyla ilgili bir fark da duymadım hiç açıkçası. Hayırlı olsun şimdiden.

Uzatma olayı riskli diye önermedim. Riskten kastım BTK fark ederse kalıcı olarak IMEI'sini siliyor. Merak ettim Samsung panelin neden önceliği var sizin için? Panel farklarıyla ilgili bir fark da duymadım hiç açıkçası. Hayırlı olsun şimdiden.
iPhone 16 serisinde 4 ekran paneli kullanılıyor. Samsung'un iki paneli ve LG'nin iki paneli kullanılıyor sanırım. Samsung'unda kötü paneli var fakat LG'den iyi. Abime Samsung'un kötü olan paneli denk geldi. Bana umarım en iyisi gelir eğer LG gelirse iade edeceğim şansımı deneyeceğim tekrar aynısı olursa o şekilde kullanacağım. LG'nin paneli aynı telefonları yan yana koyduğunda anlaşılıyor, karşılaştırma yapmadığın sürece bir fark anlayamazsın LG panel biraz daha sarı kalıyor Samsung'a göre. Ayrıca teşekkür ederim, Allah daha iyilerini nasip etsin size.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı