iPhone 15 vs iPhone 16e

• Konuyu başlatan İtoshi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 176
Bütçe
50000 var artabilir

İtoshi

Hectopat
Daha fazla  
50000 bütçem var değecek bir fiyata biraz çıkabilirim. Bu fiyata sıfır iPhone 15 var, 16e var, Pro modeller zaten üretimi olmadığı için 17 Pro fiyatına yaklaşıyor. Sizce sıfır 15 veya sıfır 16e mi? Sıfır başka telefona bütçe yükseltmek mi? Yenilenmiş mi? Bir de ithalatçı garantili yurt dışından gelip kayıtlı telefonlar var bunlar ne kadar mantıklı? Sonuçta sıfır ve Pro modellerde özellikle çok kar sağlıyor. 16 Pro Max 83000 liraydı mesela o kadar alamam ama 17'den biraz yukarıya Pro Max telefon oluyordu. Siz ne önerirsiniz?

Dışarıdan bakıldığında bir IPhone'um olsun gösterişli olsun veya sizin için bunlar bir anlam ifade ediyorsa ikinci elden 14 Pro. Daha yenilikçi olsun diyorsanız mümkün mertebe üzerine koyarsanız 16 çok daha mantıklı sıfır olsun diyorsanız 15. 16e yukarıda saydığım özellikler önemli değil benim işimi görsün aynı zamanda iOS olsun diyorsanız kesinlikle alınabilir. Gayet hızlı temiz bir cihazdır.

Yenilenmiş telefon kesinlikle almayın, kalitesiz yan sanayi parçalar kullanılıyor yenilenirken. 15'teki dynamic island güncel bir izlenim uyandırıyor. Teknik açıdan ise 16e daha önde. Yapay zeka ve konsol oyunları 15'te yok. 16e'nin şarjı da daha uzun gidecektir. burada sizin kullanım amacınız önemli. ios takıntım yok diyorsanız android tarafında çok daha iyi cihazlar alabilirsiniz.

Dışarıdan bakıldığında bir IPhone'um olsun gösterişli olsun veya sizin için bunlar bir anlam ifade ediyorsa ikinci elden 14 Pro. Daha yenilikçi olsun diyorsanız mümkün mertebe üzerine koyarsanız 16 çok daha mantıklı sıfır olsun diyorsanız 15. 16e yukarıda saydığım özellikler önemli değil benim işimi görsün aynı zamanda iOS olsun diyorsanız kesinlikle alınabilir. Gayet hızlı temiz bir cihazdır.
14 pro satılıyor mu ki apple garantili

peki ithalatçı garantili pttavmden alınır mı

50K'ya 60Hz almak?

120Hz tek başına neyi ifade ediyor? Bazıları için önemsiz bir konu. Bir telefonu sadece bir özellikten ötürü gömemez veya yükseltemezsiniz.

Şimdi baktım iPhone 14 Pro her beklentimi yapıyor tek sıkıntısı Type-C şarj yok ondanda bir şey olmaz sıfır satılan varsa 14 Pro veya 15 Pro'nun buraya atar mısınız?

Dostum anlamadığın konu sıfır satılmıyor diyorum ikinci elden diyorum. İkinci elden temiz alabilirsin. Piline bak. IMEI bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı