iPhone 15 vs iPhone 16e

• Konuyu başlatan İtoshi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 170
Bütçe
50000 var artabilir
Geniş açı önemliyse 15, değilse 16e. 16e daha iyi bir cihaz ve daha da ucuz, ekstra para verip daha kötü bir telefon almak bence saçma olduğu için 16e.

iPhone 17'ye çıkabilirseniz o da bir alternatif.

120hz çok çok önemli değilse 15e karar verdim. Bir de 50000 liraya 120hz iphone varmı ki ikinci el dışında

120Hz tek başına neyi ifade ediyor? Bazıları için önemsiz bir konu. Bir telefonu sadece bir özellikten ötürü gömemez veya yükseltemezsiniz.

Dostum anlamadığın konu sıfır satılmıyor diyorum ikinci elden diyorum. İkinci elden temiz alabilirsin. Piline bak. IMEI bak.

Kardeşim yıl olmuş 2026 hala 60Hz kullanmak nedir? O kasma hissi yavaşlık çekilmez. İkincisi sadece Hz değil olay iPhone fiyatları gerekesiz Türkiye'de pahalı. O fiyatlara daha iyi telefonlar var. Ve bazıları için önemsiz konu demişsin bunu önemsiz olarak görenlere diyecek söz bulamıyorum. İyi günler.

Kardeşim yıl olmuş 2026 hala 60Hz kullanmak nedir? O kasma hissi yavaşlık çekilmez. İkincisi sadece Hz değil olay iPhone fiyatları gerekesiz Türkiye'de pahalı. O fiyatlara daha iyi telefonlar var. Ve bazıları için önemsiz konu demişsin bunu önemsiz olarak görenlere diyecek söz bulamıyorum. İyi günler.
iphone 16e türkiyedede ucuz bu arada ve çok net alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı