iPhone 15 vs S24

İçip içip yazmasalar şu foruma keşke. iPhone 14'ün kamerası S24'ten daha iyiymiş falan.😂

15'e fazladan 10 bin vermek aşırı mantıksız olur.

Cihaz bugün elime ulaştı, kamerası güzel, kötü değil ancak bazı problemleri var gibi. iPhone 12 cihazımda olmayan bulanıklıklar bile oluyor zaman zaman. Elimi çok stabil tutmam gerekiyor. Umarım düzelir. Bunun dışında telefon yağ gibi akıyor.

Cihaz bugün elime ulaştı, kamerası güzel, kötü değil ancak bazı problemleri var gibi. iPhone 12 cihazımda olmayan bulanıklıklar bile oluyor zaman zaman. Elimi çok stabil tutmam gerekiyor. Umarım düzelir. Bunun dışında telefon yağ gibi akıyor.
Kamera benim de istedigim gibi degil. Asagiya ornek birakayim fotoyu islemeden bile kirmizi fari pembe cekmis. Guncellemeyle hallederler diye umuyorum.

Dosya Ekleri

• 20240206_211628.jpg
    20240206_211628.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 194
15'e gore bazi yerlerde kotu bazi yerlerde ayni. Bir yerlerinizden uydurup atmayın kor degiliz. Kendim de S24 kullanıyorum gelip burada bos fanboyluk yapma istersen. Akil seviyemizi kendinle karsilastirma. Karsilastirma videolari da bekliyorum bu arada ciddi fark var miymis uydurman gibi görelim. Ekleme yapayım S24 serisi kamera guncellemesi alacak.

İp 14'ten kötü diyorum bende, IP 14'ten kötü olan kamerayı gidip de 15'le kafa kafaya demezsin.

İp 14'ten kötü diyorum bende, IP 14'ten kötü olan kamerayı gidip de 15'le kafa kafaya demezsin.

Bir tane elma fanboyunun dedigi niye onemli olsun? iPhone 14'e gore kotu diyerek bile zaten sacmaligin en ustunu yasiyorsun. Kim dedigini niye onemsesin? Video at nasıl kotuymus 14'e gore gorelim. Önceki mesajlarına baktim da pek de attigin kanitlarin arkadasinda duramiyorsun sanirim uzucu. Sallamasyon olunca oluyor arada oyle cok takma kafana.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı