Kamera benim de istedigim gibi degil. Asagiya ornek birakayim fotoyu islemeden bile kirmizi fari pembe cekmis. Guncellemeyle hallederler diye umuyorum.Cihaz bugün elime ulaştı, kamerası güzel, kötü değil ancak bazı problemleri var gibi. iPhone 12 cihazımda olmayan bulanıklıklar bile oluyor zaman zaman. Elimi çok stabil tutmam gerekiyor. Umarım düzelir. Bunun dışında telefon yağ gibi akıyor.
Biliyorum. Bazi yerlerde S23 serisi bile daha iyi cekiyor diyorlardi. Mart gibi gelir herhalde guncelleme. Bu aya yetisecegini sanmiyorum.@SerenadeFürNadia @Beyaz_G Samsung kamera güncellemesi paylaşacak.
15'e gore bazi yerlerde kotu bazi yerlerde ayni. Bir yerlerinizden uydurup atmayın kor degiliz. Kendim de S24 kullanıyorum gelip burada bos fanboyluk yapma istersen. Akil seviyemizi kendinle karsilastirma. Karsilastirma videolari da bekliyorum bu arada ciddi fark var miymis uydurman gibi görelim. Ekleme yapayım S24 serisi kamera guncellemesi alacak.
İp 14'ten kötü diyorum bende, IP 14'ten kötü olan kamerayı gidip de 15'le kafa kafaya demezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.