Telefonu aldıktan sonra yazılım güncellemesi yaptınız mı?Hocam o yapayım zeka bende yok ya neden öyle ayarlardan falan mı açılıyor. S23 ultra var bende de.
Telefonu aldıktan sonra yazılım güncellemesi yaptınız mı?Hocam o yapayım zeka bende yok ya neden öyle ayarlardan falan mı açılıyor. S23 ultra var bende de.
Merak ettim hangi uygulamalarda sorun yaşadınız ve yaşadığınız sorunlar nelerdi?
Şahsen yurt dışı telefon tercih etmezdim. Olası bir sorunda garanti sürecinin işlemesi sizi bazı masraflardan kurtarabilir. Yurt dışı cihazda böyle bir durum mevcut değil. Ayrıca yurt dışı cihazlarda kayıt olayı var. En son kapandığında yanlış hatırlamıyorsam 1-2 yıl açılmadı diyorlardı. Bu yıl tekrar kapanmış ve uzun süre kayıtsız kullanmanız gerekebilir.
Tekrar söylemek istiyorum eğer alabiliyorsanız S23 Ultra ya da S24 Plus almanızı öneririm. Eğer bunları alamıyorsanız S24 gayet iyi cihazdır ve öneririm. Denemediyseniz teknoloji mağazalarında denemeniz de iyi olur.
Yazılım güncelleme yapın, eğer güncelse 'İpuçları' kısmından nasıl yararlanabileceğinize göz atabilirsiniz.Hocam o yapayım zeka bende yok ya neden öyle ayarlardan falan mı açılıyor. S23 ultra var bende de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.