S24 vs iPhone 15

Ben S23'den İphone 15 geçtim. Kamera olarak ileri atladığımı düşünüyorum samsung telefonumda ilk başlarda kamera çok güzeldi ama sonradan belki yazılımsal olarak ön kamera performansının düştüğünü gözlemliyordum. Android rahatlığına alışmış isen İOS çok kısıtlayıcı gelebilir. İphone ister istemez ortamlarda farklı bir hava katıyor bu aşikar ama sizi maddi olarak zora sokacak bir hamle ise Samsung da gönül rahatlığı ile kullanılabilir. 60hz olayına ilk başta alışamamış isem de artık alıştım uzun süredir kullanınca.

Merak ettim hangi uygulamalarda sorun yaşadınız ve yaşadığınız sorunlar nelerdi?

Şahsen yurt dışı telefon tercih etmezdim. Olası bir sorunda garanti sürecinin işlemesi sizi bazı masraflardan kurtarabilir. Yurt dışı cihazda böyle bir durum mevcut değil. Ayrıca yurt dışı cihazlarda kayıt olayı var. En son kapandığında yanlış hatırlamıyorsam 1-2 yıl açılmadı diyorlardı. Bu yıl tekrar kapanmış ve uzun süre kayıtsız kullanmanız gerekebilir.

Tekrar söylemek istiyorum eğer alabiliyorsanız S23 Ultra ya da S24 Plus almanızı öneririm. Eğer bunları alamıyorsanız S24 gayet iyi cihazdır ve öneririm. Denemediyseniz teknoloji mağazalarında denemeniz de iyi olur.

Hocam kullandığım telefon Xiaomi marka örneğin Netflix'i Play Store'dan indiremiyorum veya McDonald's uygulamasına giriş yapamıyorum. Çok fazla bir problem olmuyor kayıt olayı da zor değil ancak gerek yok bence de.

Samsung, Huawei, Xiaomi, Apple bu markaların çeşitli telefonlarını kullandım. Marka takıntım yok. Tavsiyem şudur; Apple Iphone telefonlardan, bütçenizin yetebildiği ölçüdeki en iyi modelini satın alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı