S24 vs iPhone 15

Peki sizce TR cihazı s24 almak mı yoksa yd s24 ultra almak mı, devamlı kullanmak için yöntemleri muhtemelen biliyorsunuzdur. Şuan ki telefonumu da yd yöntemi ile almıştım ve bazı uygulamalara girmek dışında pek bir problem yaşamadım.
Kullandıysan ve sorunları biliyorsan S24 ultra her türlü, başka bir şeye bakma.

Peki son soru olarak S24 ve S24+ serisindeki exynoss işlemci sorun yaratır mı ve batarya performansı benim için önemli bu ikisi arasından hangisini seçmemi önerirsiniz?

Peki sizce TR cihazı s24 almak mı yoksa yd s24 ultra almak mı, devamlı kullanmak için yöntemleri muhtemelen biliyorsunuzdur. Şuan ki telefonumu da yd yöntemi ile almıştım ve bazı uygulamalara girmek dışında pek bir problem yaşamadım.
Merak ettim hangi uygulamalarda sorun yaşadınız ve yaşadığınız sorunlar nelerdi?

Şahsen yurtdışı telefon tercih etmezdim. Olası bir sorunda garanti sürecinin işlemesi sizi bazı masraflardan kurtarabilir. Yurtdışı cihazda böyle bir durum mevcut değil. Ayrıca yurtdışı cihazlarda kayıt olayı var. En son kapandığında yanlış hatırlamıyorsam 1-2 yıl açılmadı diyorlardı. Bu yıl tekrar kapanmış ve uzun süre kayıtsız kullanmanız gerekebilir.

Tekrar söylemek istiyorum eğer alabiliyorsanız S23 Ultra ya da S24 Plus almanızı öneririm. Eğer bunları alamıyorsanız S24 gayet iyi cihazdır ve öneririm. Denemediyseniz teknoloji mağazalarında denemeniz de iyi olur.

Merhaba, S23 Ultra kullanıcısıyım ve yapay zeka teknolojisi ile telefon çok başka bir çağa girmiş durumda. Fotoğraf düzenlemek (istersen çizim ile bir şeyler ekleyebiliyorsun ve herhangi bir şeyi silebiliyorsun) aramalarda eş zamanlı çeviri gibi gibi özellekler beni benden alıyor. Daha saymadığım ve tabii ki de senin araştırdığın ve bildiğin bir çok özelliği mevcut. Hayatımda hiç iPhone kullanmadığım için o taraf hakkında yorum yapamayacağım fakat böylesine bir konfor alanım varsa bu gidişle hiçbir zaman iPhone kullanıcısı da olmayacağım.
Hocam o yapayım zeka bende yok ya neden öyle ayarlardan falan mı açılıyor. S23 ultra var bende de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı