iPhone 15 vs S25

• Konuyu başlatan vertx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.579

vertx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 50 bin TL civarında bir telefon almak istiyorum ve bu iki telefon arasında kaldım. Tercihim hangi yönde olmalı? Sebebiyle açıklar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, 50 bin TL civarında bir telefon almak istiyorum ve bu iki telefon arasında kaldım. Tercihim hangi yönde olmalı? Sebebiyle açıklar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.🙂
S25. IP 15 fiyatını bence hak etmeyen bir model. Hatta S24 Ultra falan alın 4-5 kat daha iyi performans alırsınız.

Beklentiniz, kullanım amacınıza göre değişir. Aldığınız telefonu değiştirmek istediğinizde eskiyi getir yeniyi al gibi kampanyalarda samsung çok değer kaybediyor, iPhone'a çok değer biçiyorlar. Ben sırf bu saçma şeyden bile iphone tercih edebilirim.

Ha bu arada belirteyim bu fiyata iphone düz telefonlarına bakmayın en aşağı pro bakın yukardaki arkadaşlar haklı. Bi de şahsen ben 24 ultranın kamerasını 25ten daha başarılı buldum.

S25 f/p olarak, özellik olarak, genişlik olarak vb. iPhone'dan daha üstün ama sosyal mecralarda veya tasarımsal olarak falan daha iyi bir sonuç istiyorsanız iPhone 15'i seçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı