Arkadaşlar selam, 50 bin TL civarında bir telefon almak istiyorum ve bu iki telefon arasında kaldım. Tercihim hangi yönde olmalı? Sebebiyle açıklar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.![]()
S25. IP 15 fiyatını bence hak etmeyen bir model. Hatta S24 Ultra falan alın 4-5 kat daha iyi performans alırsınız.Arkadaşlar selam, 50 bin TL civarında bir telefon almak istiyorum ve bu iki telefon arasında kaldım. Tercihim hangi yönde olmalı? Sebebiyle açıklar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.![]()
Beklentiniz, kullanım amacınıza göre değişir. Aldığınız telefonu değiştirmek istediğinizde eskiyi getir yeniyi al gibi kampanyalarda samsung çok değer kaybediyor, iPhone'a çok değer biçiyorlar. Ben sırf bu saçma şeyden bile iphone tercih edebilirim.Arkadaşlar selam, 50 bin TL civarında bir telefon almak istiyorum ve bu iki telefon arasında kaldım. Tercihim hangi yönde olmalı? Sebebiyle açıklar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.![]()
Arkadaşlar selam, 50 bin TL civarında bir telefon almak istiyorum ve bu iki telefon arasında kaldım. Tercihim hangi yönde olmalı? Sebebiyle açıklar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.