iPhone 15 vs Samsung S25

Bütçe
50000
iPhone havası bir başka oluyor her ele yakışıyor Android'in öyle olduğunu düşünmüyorum ayrıca 15 sürümününün pil sağlığı vs. daha uzun gidiyor ne kadar Android kullansamda bir iPhone havasına sahip olmayı istemişimdir, yine de senin tercihin.
Teşekkür ederim

Şahsen S25 daha iyi olur. 120 Hz olması önemli.
Sağolun Hocam

iPhone kullanan seven biri olarak kesinlikle S25 diyorum. Çünkü diğer seçenek düz 15 olduğu için bu saatten sonra en kötü 15 Pro Max veya üstü al. Tonla para vereceksin eski bir cihaza değmez. (Evet, kabul etmeseniz de artık eski. Bana değil, bunu Apple'a anlatın, onların kapitalist sistemine anlatın.) Bütçe çıkmıyorsa şimdilik, Apple olsun diye kötü cihaz almaya zorlamaya gerek yok.
Paranın değer kaybı ve vergilendirmelerden de dolayı oluşan bu düzende daha az ödeyerek
daha iyi işlemci, yapay zeka, daha iyi ekran kalitesi, batarya süresi, şarj süresi, aktarım hızı, depolama, ekstra 1 fazla kamera ve iPhone'dan çok da kötü kalitede olmayan bazı şartlarda daha iyi bir kamerası olan cihaz alacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 o zaman.

Eğer oyun oynuyorsan IP 14 Pro bakabilirsin.

Bütçe 50k kadar,14 Pro bulunur mu?

iPhone kullanan seven biri olarak kesinlikle S25 diyorum. Çünkü diğer seçenek düz 15 olduğu için bu saatten sonra en kötü 15 Pro Max veya üstü al. Tonla para vereceksin eski bir cihaza değmez. (evet, kabul etmeseniz de artık eski. Bana değil, bunu Apple'a anlatın, onların kapitalist sistemine anlatın.) Bütçe çıkmıyorsa şimdilik, Apple olsun diye kötü cihaz almaya zorlamaya gerek yok.
Paranın değer kaybı ve vergilendirmelerden de dolayı oluşan bu düzende daha az ödeyerek.
Daha iyi işlemci, yapay zeka, daha iyi ekran kalitesi, batarya süresi, şarj süresi, aktarım hızı, depolama, ekstra 1 fazla kamera ve IPhone'dan çok da kötü kalitede olmayan bazı şartlarda daha iyi bir kamerası olan cihaz alacaksın.

Hocam kamera olarak hangisi iyi bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı