iPhone 16 alınır mı?

228209

Kilopat
Merhaba. Telefonu eşim için alacağım. Kendisi için 120Hz önemli değil ve oyun oynayan biriside değil. Sadece kamerası önemli. Küçük telefon istiyor. Sizce alınır mı? Yoksa 15 veya 15 Pro'mu tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Telefonu eşim için alacağım. Kendisi için 120Hz önemli değil ve oyun oynayan biriside değil. Sadece kamerası önemli. Küçük telefon istiyor. Sizce alınır mı? Yoksa 15 veya 15 Pro'mu tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Hocam zam gelmeden düz 15'i alın çevremde alan kullanan var gayet memnunler gayet yeterli olur.

Aynı paraya fazla özellik göz çıkarmaz. 15 Pro, her yönden düz 16'dan çok daha iyi bir cihaz. Ayrıca iPhone 16'nın 128GB parasına 15 Pro 256GB var.
Bunu alın geçin.
Hocam buradaki fiyatların hepsi ithalatçı garantili ve güvenilir gelmiyor. Bana fiziksel olarak alabileceğim bir yer ya da amazon ve hepsiburada gibi mağazalardan lazım.

Hocam buradaki fiyatların hepsi ithalatçı garantili ve güvenilir gelmiyor. Bana fiziksel olarak alabileceğim bir yer ya da Amazon ve Hepsiburada gibi mağazalardan lazım.

PttAVM, devletin sitesi hocam. Elden alacağım veya başka sitelerden alacağım diye göz göre göre kazıklanmak, bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı