iPhone 16 alınır mı?

En son modeli almak isteme sebebiniz nedir? Açıklamanızda sorun yoksa.
İlk sayfada belirtmiştim, tekrardan yazmanın gereği yok. Aklınıza takılanı sorun tabii ki bekliyorum.

Hocam şunu buldum bütçenizinde 70-75 bin aralığında olduğunu belirtmişsiniz iCloud+ satın alıp aylık olarak bunu alabilirsiniz bence.
256GB istiyorum, ayrıca pek güvenemedim açıkçası.

Öncelikle merhaba, başlamadan şunu söylemeliyim ki kesinlikle Samsung, Xiaomi vb. markalar tercih etmeyeceğim. iPhone almak istiyorum, aklımda şu an 16 var. 16 Plus veya Pro modelini tercih edemem çünkü bütçemi biraz geçiyor. Maksimum 70-75bin TL bandında 16'ya rakip olarak önerebileceğiniz modeller var mı? 16 hem yeni nesil hem de gözüme çok güzel geldiği için almak istiyorum. Önerilerinize açığım.

Not: 256 GB model önermeniz daha iyi olacaktır. 128 GB yetmiyor.
15 pro max var bende elin küçükse 15 pro

İlk sayfada belirtmiştim, tekrardan yazmanın gereği yok. Aklınıza takılanı sorun tabii ki bekliyorum.

256 GB istiyorum, ayrıca pek güvenemedim açıkçası.

Hocam yorumlarda bir sıkıntı yok ayrıyeten iCloud+ aldığınız sürece zaten 128 GB'ı istesenizde uygulamayla dolduramazsınız. Fiyatının ucuz olma sebebi de Apple Türkiye değil ithalatçı garantili olması.

Eğer güncel olmasından bahsediyorsanız bu eylül iPhone 17 çıkacak sonraki yıl iPhone 18 çıkacak. Yani iPhone 16 en güncel olma durumunu 6-7 ay sonra yitirecek. En son modelleri bu kadar takip etmenize gerek yok iPhone 14 Pro bile yeterli. Zaten hepsi üst seviye düzeyde. Oyun derseniz hepsinde yeterli performans olacak kamera deseniz gözünüz piksellere kadar incelemiyorsa tatmin edecek.

Eğer güncel olmasından bahsediyorsanız bu eylül iPhone 17 çıkacak sonraki yıl iPhone 18 çıkacak. Yani iPhone 16 en güncel olma durumunu 6-7 ay sonra yitirecek. En son modelleri bu kadar takip etmenize gerek yok iPhone 14 Pro bile yeterli. Zaten hepsi üst seviye düzeyde. Oyun derseniz hepsinde yeterli performans olacak kamera deseniz gözünüz piksellere kadar incelemiyorsa tatmin edecek.
Aynen öyle hocam ama anlatamadık bir türlü 16 Pro var aynı fiyata ama tatmin edemedik bir türlü arkadaşı.

Bence kesinlikle 16 almanız. Bütçeniz yeterse elbette Pro veya Pro Max olarak yükselebilirsiniz. Ayrıca kesinlikle kendi Apple mağazalarından veyahut apple.com'dan almanızı öneriyorum. Ben Trendyol'dan iPhone 14 satın aldım ve telefon kusurlu geldi. Tüketici hakem heyetine başvurarak iade ettirdim. Sonra apple.com'dan satın aldım. Cihazı satın aldıktan sonra canlı destek aracılığıyla veya arayarak Apple yetkililerinin telefonunuzda herhangi bir kusur olup olmadığını kontrol etmelerini isteyin sizi yönlendirerek uzaktan bir test yapacaklar. Kusurlu olup olmadığını size bildirecekler ona göre hareket edersiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı