iPhone 16 alınır mı?

Bir mağazaya git telefonları eline alıp dene yan yana 60hz vs 120hz
Kamera konusunda prolar önde zaten ne kadar önem veriyorsan düşün
Çok arada kalmışsın çünkü kendin deneyip görmen lazım
Ama mağazadan garantili kafan rahat alacak birine benziyorsun

Bir de bence daha mantıklı olan diğer bi durum

madem konuyu okuyup fikrini değiştirdin tekrar
Arkadaşlar sana hazır pttavmden hemen hemen aynı fiyatta 16 pro bulmuş
Şimdi 15 pro yu gidip telefonculardan almanın ne anlamı var
Alacağın garanti servisi aynı seviyelerde olacak sıfır 15 pro nerden bulacaksın telefonculardan öyle elde kalan varsa verirler belki
Telefoncudan 15 proya 70 bin vereceğine pttavmdekine ver 16 pro al
Kamera sorunu falan kronik herkesin başına gelen bi şey değil teknoloji şans işi sırf o bi konu için 16 pro alacakken 15 proya aynı parayı vereceksin
15de de sorunlar vardı insanlar en kötü serisi çok ısınıyo kamerası kötü dediler ona bakarsan
Yani sizce tavsiyeniz nedir? PttAVM'ye hiç güvenemedim açıkçası. Kesinlikle ordan almamayı planlıyorum. Muhtemelen 15 Pro alacağım güvendiğim bir yerden. Yeni yanıtları da okudum, 16 almam gibi duruyor. Var mı daha eklemek istediğiniz birkaç şey daha?

Düzenleme: Gideceğim yerde 16 ve 16 Pro'nun da fiyatına bakarak 16 Pro tercihi de yapabilirim. Daha tam net değil. Fiyat konusunu arttırma şansım da var. Yarın bir gidip bakacağım. Var olan-olmayan göz gezdirmem lazım eninde sonunda. Bakıp buraya tekrardan yazarım.

Yani sizce tavsiyeniz nedir? PttAVM'ye hiç güvenemedim açıkçası. Kesinlikle oradan almamayı planlıyorum. Muhtemelen 15 Pro alacağım güvendiğim bir yerden. Yeni yanıtları da okudum, 16 almam gibi duruyor. Var mı daha eklemek istediğiniz birkaç şey daha?

Düzenleme: Gideceğim yerde 16 ve 16 Pro'nun da fiyatına bakarak 16 Pro tercihi de yapabilirim. Daha tam net değil. Fiyat konusunu arttırma şansım da var. Yarın bir gidip bakacağım. Var olan-olmayan göz gezdirmem lazım eninde sonunda. Bakıp buraya tekrardan yazarım.

NOTHING Phone (2) 12 Gb 512 Gb ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunada bir bakabilir misiniz acaba kullananı sadece 1 tane oyuncu kullanıyordu tam hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı