iPhone 16 alınır mı?

Neden bir kez girince seni kendine bagimli yapan bir ekosisteme gonullu giriyorsun. iPhone 16 guzel telefon evet ama bence asla bilerek bir ekosisteme bagimli yapma kendini.

Hocam Win-Android veya Win-iOS arasındaki uçurum farkını artık istemiyorum ikisinden ikisine dogru düzgün fotograf dosya paylasmak sıkıntı yok su programi indir sonra telefona indir vs artik bunlarla ugrasmak istemiyorum.

İleride ekosistem yapma düşüncem var. MacBook veya Mac mini almayı düşünüyorum bu yuzden iPhone düşünmeye başladım daha önce iPhone kullanmadım, ekosistem olayı olmasa büyük ihtimal S25+ veya Xiaomi 15 tarzı bir şey alacaktım, yine de önerilerinizi bekliyorum. Sizce ekosistem icin alınır mı?

Apple ekosistemi yerine, Samsung ekosistemi kullanmayı dusunur musun? Samsung ekosistemi Apple ekosistemine göre daha ucuz. İstersen beyaz esyalarını bile ekosisteme dahil edebilirsin.

Apple ekosistemi yerine, Samsung ekosistemi kullanmayı dusunur musun? Samsung ekosistemi Apple ekosistemine göre daha ucuz. İstersen beyaz esyalarını bile ekosisteme dahil edebilirsin.

Samsung ekosisteminde maalesef laptop-telefon entegresi ve laptoplarinin Türkiye'de olmamasi konusunda geride olduklarını düşünüyorum hocam.

İleride ekosistem yapma düşüncem var. MacBook veya Mac mini almayı düşünüyorum bu yuzden iPhone düşünmeye başladım daha önce iPhone kullanmadım, ekosistem olayı olmasa büyük ihtimal S25+ veya Xiaomi 15 tarzı bir şey alacaktım, yine de önerilerinizi bekliyorum. Sizce ekosistem icin alınır mı?
Düz model alacaksan alma hali hazırda ekosistemin yoksa iphone alma gerçekten düz modelleri fiyatını hakketmiyor. Samsunglarda da ekosistem kurabilirsin aşağı linkide brakacağım ben örnek olması açısından rastgele seçtim sen istedigini seçip o şekilde de bir ekosistem kurabilirsin. Apple ekosisteminde her sene bir üst modele geçmeni istiyor resmen.

Samsung ekosisteminde maalesef laptop-telefon entegresi ve laptoplarinin Türkiye'de olmamasi konusunda geride olduklarını düşünüyorum hocam.
Hocam artık birçok uygulama yardımıyla bu dedikleriniz yapılabiliyor bunun için hem özelliklerden kısıp hemde fiyatı arttırmaya gerek yok tabi param var alabilirim diyorsanız siz bilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1745251636405.png
    1745251636405.png
    59,8 KB · Görüntüleme: 35

Herhangi Windows laptop ile telefon uyumlu calısıyor. Bence sadece laptop icin daha fazla para verecegin ve daha kısıtlı olacagın bir sisteme gecme. Eger klima camasır makinesi gibi esyalarını Samsung'tan alırsan, telefonunla cok kolay sekilde uzaktan yonetebilirsin. Tabii senin tercihine kalmıs. Apple ekosistemi iyi ama cok pahalı.

Düz model alacaksan alma halihazırda ekosistemin yoksa iPhone alma gerçekten düz modelleri fiyatını hak etmiyor. Samsung'larda da ekosistem kurabilirsin aşağı linkide brakacağım ben örnek olması açısından rastgele seçtim sen istedigini seçip o şekilde de bir ekosistem kurabilirsin. Apple ekosisteminde her sene bir üst modele geçmeni istiyor resmen.

Hocam artık birçok uygulama yardımıyla bu dedikleriniz yapılabiliyor bunun için hem özelliklerden kısıp hem de fiyatı arttırmaya gerek yok tabii param var alabilirim diyorsanız siz bilirsiniz.

Benim ekosistemden ziyade hocam saat vs. dan çok MacBook yani laptop almayi düşünüyorum hocam. Ama dediklerinizde kesinlikle haklısınız.

Benim ekosistemden ziyade hocam saat vs. dan çok MacBook yani laptop almayi düşünüyorum hocam. Ama dediklerinizde kesinlikle haklısınız.

Düz iPhone 16 almak yerine 0 iPhone 14 Pro alabilirsiniz.

Yok illa iPhone 16 olacak derseniz iPhone 16 Pro yurt dışından 128 GB 1200 euro.

Kayıt ücreti ödemezsiniz her yıl 8 ay bedava kalan 4 ayda ikinci telefon ile SMS, arama, internet paylaşımı, ile götürür sizi yani şu an aldığınız senaryoda 2026 Ağustos sonuna kadar sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı