iPhone 16 alınır mı?

Düz iPhone 16 almak yerine 0 iPhone 14 Pro alabilirsiniz.

Yok illa iPhone 16 olacak derseniz iPhone 16 Pro yurt dışından 128 GB 1200 euro.

Kayıt ücreti ödemezsiniz her yıl 8 ay bedava kalan 4 ayda ikinci telefon ile SMS, arama, internet paylaşımı, ile götürür sizi yani şu an aldığınız senaryoda 2026 Ağustos sonuna kadar sıkıntı olmaz.

Onuda düşündüm ama su sıra cok fazla toplama cihaz olayları duyduğum icin vazgecmek zorunda kaldım yoksa 4ay benim icin cok sıkıntı değil.

Onuda düşündüm ama su sıra cok fazla toplama cihaz olayları duyduğum icin vazgecmek zorunda kaldım yoksa 4ay benim icin cok sıkıntı değil.

Sıfır kapalı kutu değil de hat takılmamış pil %99 vb. cihazlar alıp kullanabilirsiniz güvenli oluyor ancak yurt dışı bulaşmayın satarken vs çok değer kaybediyor.

Hocam yurt dışından tanıdık birine getirtin veya güvenilir esnaflardan alın.

Ancak yurt dışı bulaşmayın satarken vs çok değer kaybediyor.

Telefon dediğin kullanmak için alınır 52 bin 16 Pro mis gibi fiyat telefonu satmayı düşünmek saçma yatırım yapacaksan telefona yapmazsınız zaten.

Telefon dediğin kullanmak için alınır 50 bin 16 Pro mis gibi fiyat telefonu satmayı düşünmek saçma yatırım yapacaksan telefona yapmazsınız zaten.

Abimde telefon almayi düşünüyorum bulgaristana kendisi gitse alsa acaba mantıklı olur mu?

Telefon dediğin kullanmak için alınır 52 bin 16 Pro mis gibi fiyat telefonu satmayı düşünmek saçma yatırım yapacaksan telefona yapmazsınız zaten.

Birkaç sene sonra yükseltirken çok sorun yaşar hocam onu kastetmek istemiştim.

iPhone 16 ekranı dışında falsosu olan bir telefon değil aslında, ekosistem için alınabilir. Ekosistem yapacaksanız bu fiyata sıfır olarak zaten başka alternatifi yok. İkinci el olur derseniz 15 pro/pro Max bulunabilir belki.

Birkaç sene sonra yükseltirken çok sorun yaşar hocam onu kastetmek istemiştim.

90 binlik telefonu 52 bine alıyor zaten biraz daha az fiyata satsın bir şey olmaz 😅

Almanya'daki bir tanidik aracılığıyla 52'ye falan iPhone 16 Pro alsam mantıklı olur mu sizce?

Olur.

Almanya'daki bir tanidik aracılığıyla 52'ye falan iPhone 16 Pro alsam mantıklı olur mu sizce?

Almanya'daki Apple iPhone 16 Pro (128 GB) 1200 euro Apple Germany yazarsanız Almanya sitesinden kontrol edebilirsiniz.

( Kendimde alacağım tavsiye ederim)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı