iPhone 16 beklenir mi?

Vatan vesaire S23'ü 54 55'e satıyor bursa da yaşıyorum nasıl elden alabilirim 10 bin pahalıdan satıyorlar mediamarkta öyle.

Bu arada İphone alacak olsam 55 bine ne almamı öneriyorsunuz?

Son düzenleme:
Vatan vesaire S23'ü 54 55'e satıyor bursa da yaşıyorum nasıl elden alabilirim 10 bin pahalıdan satıyorlar mediamarkta öyle.

Bu arada iPhone alacak olsam 55 bine ne almamı öneriyorsunuz?

Açıkçası 55bin bütçeyede S24 Ultra al derdimşaka bir yana düz iPhone 15(pek önermem ama iyidir) ya da 2.el bir 14 Pro öneririm iPhone tarafında. Zaten kendinizde bakarsanız sıfır iPhone maximum bu modeller oluyor.

Ya hocam ben en iyisi bilgisayarımı telefonumu vesaire satayım hepsini altına atayım ya önümüzdeki sene 12.sınıfa geçerken ( şuan 11'e geçiyorum) alırım ya da üniversteyi kazanınca en mantıklısı bu.

Hocam o zamana fiyatlar uçar gibi (altın bile kurtarmaz) ama yine de sizin fikriniz. Şu anki telefonunuz kötü değilse devam edin eğer kullanılamaz telefonsa S23 Ultra üniversiteyi sizinle beraber bitirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zamana fiyatlar uçar gibi (altın bile kurtarmaz) ama yine de sizin fikriniz. Şu anki telefonunuz kötü değilse devam edin eğer kullanılamaz telefonsa S23 Ultra üniversiteyi sizinle beraber bitirir.
Peki hocam bakacağım teşekkür ederim ilgilendiğin için.

iPhone 13 pro da olabilir,s23 ultra da olabilir. Hatta s23 ultra daha donanımlı olabilir. Araştırman lazım sarı site de işte hocam. Fiyatlar ortalama bellidir.

16 Pro'nun şimdiki 15 Pro'dan daha pahalı olacağı kesin illaki zamlı satılacak, ekran azda olsa büyüyor 6,3 inç kasa daha ince ve hafif, yapay zeka uyumlu kamera sistemi ve lens yerleri değişiyor, Apple bunlara fiyat ekleyeceği kesin, 16 da Pro serisinin Max'den daha çok satacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…