iPhone 16 beklenir mi?

Artar. Hem de o kadar uçuk olur ki. Apple yenilik deniyor ve bunun parasını almaya çalışacaktır.
Hocam 13 hakkında ne düşünüyorsunuz? kamerası beni memnun eder mi?

Artar. Hem de o kadar uçuk olur ki. Apple yenilik deniyor ve bunun parasını almaya çalışacaktır.
Genellikle İnstagram'a storyler, postlar atıyorum o yüzden sordum kamerayı. Bir de İphone 13 bu yaz tatilinin sonuna doğru ne kadar olur tahminen?

iPhone 14 pro aldım,o kadar memnunum ki. İlkte ameliyatım için satmıştım,kursağımda kalmıştı. Maşallah,iyiki de almışım diyorum. Senin yerinde olsam 'ya gerçekten sıkı para biriktiririm ya da zam gelecek bunun kaçarı yok' derim.

iPhone 14 pro aldım,o kadar memnunum ki. İlkte ameliyatım için satmıştım,kursağımda kalmıştı. Maşallah,iyiki de almışım diyorum. Senin yerinde olsam 'ya gerçekten sıkı para biriktiririm ya da zam gelecek bunun kaçarı yok' derim.
Düz 13'le farkları nedir? Sizi ne açıdan çok memnun etti, kamerasını vesaire anlatır mısınız?

15 Pro 65 bin 14 pro 67 bin, sebebi nedir?

Düz 13'le farkları nedir? Sizi ne açıdan çok memnun etti, kamerasını vesaire anlatır mısınız?

15 Pro 65 bin 14 pro 67 bin, sebebi nedir?
Sebebi Apple sitesinden iPhone 14 pro'yu kaldırttı,iPhone 15 pro ve 15 serisi satılsın diye. Daha sonra chatgpt sadece iPhone 15 serisine gelecek dedi. Çünkü ; iPhone 15 serisinde istediği satışı yapamadı. İnsanları ona zorluyor,örnek ben iPhone 15 pro aldım ve sattım. Beğenmedim,iPhone 14 pro kullanıyorum şuan. O fiyatının da sebebi,Apple sitesinde olmadığı için bizim çakalların işleri. Elde yok,kitle dur kafası.

Hocam 13 hakkında ne düşünüyorsunuz? Kamerası beni memnun eder mi?

Genellikle Instagram'a storyler, postlar atıyorum o yüzden sordum kamerayı. Bir de iPhone 13 bu yaz tatilinin sonuna doğru ne kadar olur tahminen?

Hocam IPhone'nin hiçbir düz modeli alınmaz. Benim önerim 2 alternatifli olacak. Android yönünden Samsung S serisi ki özellikle kamera demişsiniz S Ultralar fiyatında en iyi performansı verir. Eğer illa iOS diyorsan 13 Pro alman gerekir minimum. Zaten iPhone 16 gelsede 70k olacak ve bir IPhone'nin asla düz modeli alınmaz. Bütçe ve ios/android fark eder mi belirtirsen net bir öneri yapabilirim.

Sizce iPhone 16'ı alınır mı? Fiyatları ne olur ve farkları ne olur?

Beklenmemeli, beklenecekse iPhone 16 Pro serisi beklenir ama düz 16, 15 Pro'nun Lite modeli olacak hiçbir yenilikle gelmeyecek. Ya bugünden 15 Pro alın ya da 16 Pro alın çıktığında kesinlikle düz model almayın. 15 Pro her yönden düz 16'dan daha iyi cihaz olacak çıkmadan biliyoruz bunu.

Hocam IPhone'nin hiçbir düz modeli alınmaz. Benim önerim 2 alternatifli olacak. Android yönünden Samsung S serisi ki özellikle kamera demişsiniz S Ultralar fiyatında en iyi performansı verir. Eğer illa iOS diyorsan 13 Pro alman gerekir minimum. Zaten iPhone 16 gelsede 70k olacak ve bir IPhone'nin asla düz modeli alınmaz. Bütçe ve ios/android fark eder mi belirtirsen net bir öneri yapabilirim.
Bütçem 35 fakat hayatım da hiç ios kullanmadım bunu deneyimlemek istiyorum. Ayrıca araştırdım 1 sene geçtikten sonra Samsung S serisi kullananlar genellikle yavaşladığını vesaire söylüyor. Bazı teknik çalışanlar da bunu diyor bilerek yapıldığını ben bunları okudum ne kadar doğru değil bilmiyorum iki marka da babamın markası değil yanlış anlamayın savunmuyorum. Ben telefonu İnstagram da fotoğraf çekmek için daha çok kullanacağımdan insanlar İos'un yazılımından dolayı İnstagram'da daha iyi çıktığını vesaire söylüyor. Bundan dolayı İphone'ye yöneldim ve ilk deneyimim olacak. Tabii yine bu dediklerimi açıklarsanız Samsung'a da dönebilirim mantıklı gelirse, ama önceliğim İphone bütçeyi üstte belirttim tavsiyenizi bekliyorum hepinizin, şimdiden teşekkür ederim herkese.

Sebebi Apple sitesinden iPhone 14 pro'yu kaldırttı,iPhone 15 pro ve 15 serisi satılsın diye. Daha sonra chatgpt sadece iPhone 15 serisine gelecek dedi. Çünkü ; iPhone 15 serisinde istediği satışı yapamadı. İnsanları ona zorluyor,örnek ben iPhone 15 pro aldım ve sattım. Beğenmedim,iPhone 14 pro kullanıyorum şuan. O fiyatının da sebebi,Apple sitesinde olmadığı için bizim çakalların işleri. Elde yok,kitle dur kafası.
14 Pro'ya ne için geçtiniz ki 15 pro daha iyi değil mi?

S24 35 bin baktım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı