J. Barbaro
Hectopat
Daha fazla
Vatan vesaire S23'ü 54 55'e satıyor bursa da yaşıyorum nasıl elden alabilirim 10 bin pahalıdan satıyorlar mediamarkta öyle.Hocam Instagram'a yüklemede sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Hem o kalite bozma olayları vesaire telefonla değil internet kaliten, Instagram'ın kendi sorunundan kaynaklı genelde. Kamera kalitesi olarak neredeyse 15 Pro Max kadar iyi çekersin, 14Pro maxtende 2kat daha iyi çekersin fotoyu. 2.elde satarken iPhone kadar hızlı satılmaz ama şunu söyleyeyim insanlar 2.el işini bıraktı zaten amiral gemisi alacak bütçesi olan adam gidiyor sıfır alıyor yani siz 15 Pro maxide S23 ultrayı da Pure 70IDE 2.elden satsanız çok ölü fiyata koymanız gerekir yoksa kimse almaz güvenemiyor insanlar. Zam olarak da biliyorum ülkemizin ekonomisinde pek mümkün değil ama ben S25 serisinin çıkacak olmasından dolayı gelecek 1, 5ay fiyatta artış olacağını sanmıyorum ama 3aya bakarsak 46k civarını görür S23 Ultra. Yine tekrar söyleyeyim bu size kalmış bir fikir siz kafadan Android'i sildiyseniz zaten sevemem derseniz kötü hissi verir size eğer Android istemiyorum derseniz iPhone alın. Benim fikrimce Android IOS'tan çok daha kullanıcı dostu ve özgürlük sunan bie işletim sistemi. Yani Android'de yapabildiğiniz legal-illegal-yazılımsal birçok değişikliği IOS'ta yapma imkanı yok. Android telefon bozulsa tamiri daha kolay olur(yazılımsal açıdan) çünkü Apple kapitalistikte öyle bir seviyeki yok titanyum yok daha ucuza tamir imkanı falan diyor ama 15 Pro Max 14 Pro Max'le denk dayanıklılığa sahip. Apple'nın amacı 100dolardan 100 tamir bekleyen müşteri yerine 70dolardan 300müşteriye para ödetmek. Karar sizin sonuçta telefonu kullanacak senelerinizi geçirecek olan sizsiniz. İsterseniz bir fiziksel mağazaya gidip bir de oradan bakın hissiyata.
Bu arada İphone alacak olsam 55 bine ne almamı öneriyorsunuz?Hocam iPhone deneyimlemek istiyorsanız en az 55k bütçe lazım. Android için söylenenler eskide kaldı. Samsung'un 10klık telefonunun kasması normal. Çünkü samsumg hem parası olana hem de olmayana üretiyor. iPhone sadece parası olana yapıyor. Haliyle insanlar 10klık Samsung kasınca 70klık iPhone ile karşılaştırıyorlar. Benim kendi fikrim bütçeniz iPhone için az kalıyor düz modeller önermem Pro ve Pro Max modellerde 60kdan başlıyor(13 ve üzeri)
Son düzenleme: