iPhone 16 beklenmeli mi?

Öncelikle 16 Pro serisinde ciddi değişimler bekliyoruz. Ki sızıntılar da onu gösteriyor. 15 Pro= 14 Pro S olmuştu eski adlandırmayla. Yani ciddi değişim olmadı. O yüzden 15 Pro alırsan keşke 16 Pro alsaydım dersin çünkü dolar yerinde gidiyor fiyatlar yakın olacak. 16 Pro başlangıç fiyatı 256 GB için 75-80K bandında olur Apple da zam yapmazsa. Çok abartıp felaket senaryoları yazanlara aldırış etmeyin ve bekleyin 16 Pro aldığınıza değecek.

Ek olarak 16 serisi çıktığında 15 serisi 100$ uygunlaşacak.

Ek olarak 16 serisi çıktığında 15 serisi 100$ uygunlaşacak.
Düz 15’ler ucuzlayacak. Ama Pro serileri satıştan kalkacak. Eylülden sonra 15 Pro modelleri de karaborsa olacak ve 16 Pro ile aynı paraya satılacak.

İşim gereği telefonla uzun vakit geçiriyorum günde 8-9 saat. Oyun oynamadığım halde minimum 3 kez dolduruyorum şarjı. Fakat iyileştirilmiş şarj olduğu için 80'e kadar doluyor şarj sonrasında çok ama çok az yavaş dolduruyor. Tek memnun olmadığım üç kısım şarj, ısınma ve kasması bunun dışında güzel beğeniyorum.

Bende S25 serisini bekliyorum bunu satıp S25 Ultra alacağım.
Bende s25 ultra bekliyorum bekledigim gibi cikarsa alacagim.

Öncelikle 16 Pro serisinde ciddi değişimler bekliyoruz. Ki sızıntılar da onu gösteriyor. 15 Pro= 14 Pro S olmuştu eski adlandırmayla. Yani ciddi değişim olmadı. O yüzden 15 Pro alırsan keşke 16 Pro alsaydım dersin çünkü dolar yerinde gidiyor fiyatlar yakın olacak. 16 Pro başlangıç fiyatı 256 GB için 75-80K bandında olur Apple da zam yapmazsa. Çok abartıp felaket senaryoları yazanlara aldırış etmeyin ve bekleyin 16 Pro aldığınıza değecek.
Şu pro serilerine biraz daha duzgun batarya koysa o kadar guzel olacak ki.

Sızıntılara göre yine klasik iPhone, pek bir fark gözükmüyor ama sızıntılar buzdağının sadece görünen kısmı. Tanıtılmasını bekleyebilirsin. Fark ettim ki Apple, tasarımda değişikliğe gidildiği zaman güzel özellikler de getiriyor. iPhone 16 serisi içinde öyle olabilir.

Şu Pro serilerine biraz daha duzgun batarya koysa o kadar guzel olacak ki.

Evet hocam. Ben bu sene Pro ile Pro Max arasına donanımsal fark koymamasını bekliyorum. Pro 3000 bin motor benzinli araba gibi. Çok özellikli oluyor ama çok Full olduğu için şarjı su gibi içiyor.

Sızıntılara göre yine klasik iPhone, pek bir fark gözükmüyor ama sızıntılar buzdağının sadece görünen kısmı. Tanıtılmasını bekleyebilirsin. Fark ettim ki Apple, tasarımda değişikliğe gidildiği zaman güzel özellikler de getiriyor. iPhone 16 serisi içinde öyle olabilir.

Görünüş olarak benziyorlar, fakat AI kullanımı konusunda telefon gayet güzel olacak ve Apple, AI'da Galaxy'den üstün olacak gibi görünüyor. Muhtemelen, 16 serisi oldukça alınabilir bir seri olacak.

Hocam dolar bazında çok fark olacağını sanmıyorum dolar son zamanda çok artmadığı için fakat kesin bir şey demek de zor ülke şartları gereği ben kişisel olarak bekliyorum çünkü Apple AI kullanabilecek bir cihaz almak istiyorum ve 16 Pro serisinde bu işlem daha rahat olacak 16 Pro eğer bütçe olarak sıkıntı yoksa beklenir.

Bütçe merak ediyorum işte 80 olsa iyi 16 Pro.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı