iPhone 16 beklenmeli mi?

Bazen de diyorum o kadar para verilir mi? Ya çalışanım vs bazı arkafaşlarda diyor o kadar para verilmez değmez pahalı yazık vs.

On siparişde öyle olsa değerlendiririm olur değil mi ya on sipariş?

Hocam deger degmez meselesi tamamen bütçe ile ilgili ama saglam bütçe yoksa o fiyatlara cikilmasini saçma buluyorum.

İçim acıyor o para verilmesi ya arada kaldım şimdi diyorlar değmez pahalı yazık falan vs.

Hocam pahali ucuz mevzusu bence tamamen cebinizdeki paraya bagli eger birseylerden kisip feragat edip alacaksaniz hayat kaliteniz dusecekse gerek yok daha alt modellerde gayet iyidir fakat 15 Pro serisi 16 cikinca kara borsaya dusecek o konuda haberiniz olsun. Tamamen bütçe mevzusu S24 de guzel telefon kamerasini ve yapay zekası Apple'in altinda oldugu icin ben tercih etmezdim ya da kamerayi yapay zekayi kapatip kullanirdim o zaman duzeliyormus sanirim.

Hocam pahali ucuz mevzusu bence tamamen cebinizdeki paraya bagli eger birseylerden kisip feragat edip alacaksaniz hayat kaliteniz dusecekse gerek yok daha alt modellerde gayet iyidir fakat 15 Pro serisi 16 cikinca kara borsaya dusecek o konuda haberiniz olsun. Tamamen bütçe mevzusu S24 de guzel telefon kamerasini ve yapay zekası Apple'in altinda oldugu icin ben tercih etmezdim ya da kamerayi yapay zekayi kapatip kullanirdim o zaman duzeliyormus sanirim.

Hocam on sipariş 80-90 arası olursa 16 Pro degerlendiririm işte o zaman bütçe çıkabilir keşke 80 olsa 16 Pro o zaman almam daha kolaylaşır 256 GB 80 olsa işte çok iyi olurdu 128 GB 75 80 olsa alırım her türlü on sipariş fiyatları net belli olsaydı keşke hayat kalite düşüyor ya biraz ya da çok. 😅

Bazen de diyorum o kadar para verilir mi? Ya çalışanım vs bazı arkafaşlarda diyor o kadar para verilmez değmez pahalı yazık vs.

On siparişde öyle olsa değerlendiririm olur değil mi ya on sipariş?

Ön sipariş elbette olacak. Apple dolar bazında zam yapmazsa ben dediğim civarlarda olacağını düşünüyorum. Yani değip değmeme konusu açıkçası sizde bitiyor ve bence en az 2 yılda bir güzel değişimler oluyor bu seneki 15 Pro modellerini saymazsak hatta 12 Pro'dan 13 Pro'ya, 13 Pro'dan 14 Pro'ya güzel değişimler yaşamıştık. Bu seneki 15 Pro, 14 Pro S eski adlandırmayla. Ayrıca şikayet eden de birçok kişi var. 68-70K'lere çıkabiliyorsanız açıkçası hiç acımayın 80'ini de verin geçin derim. Gerçekten güzel özellikler gelecek ve aradaki 10.000TL 2024 Türkiyesinde maalesef ki büyük bir para değil 3-4 akşam dışarı çıkıyorsun o para bay bay oluyor zaten.
Ben isterim ki yurt dışı bu 16 Pro'yu 40k küsur bandına alın %103 vergi ile sevilmekten kurtulun. 16 Pro Max isterim büyük olsun derseniz o da en fazla 45-50k bandında başlangıç depolaması ile olur. Bulunduğunuz ildeki telefonculardan alabilirsiniz. Düşünürseniz kayıtsız kullanım şeklini açıklarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı