RitmicOfficial
Hectopat
Ben de iPhone 16 kullanıyorum ve iOS 26'da şuanda yaşadığım bir sorun yok. Telefonunu servise gösterebilirsin.
Bende cok donuyor ya dayanılmaz derecede. Apple destek ile konusacagim bi.Ben de iPhone 16 kullanıyorum ve iOS 26'da şuanda yaşadığım bir sorun yok. Telefonunu servise gösterebilirsin.
Anladım hocam. Mecbur bekleyecegiz umarim duzeltirler sorun hala devam ediyoriOS 18'e geri dönemiyorsunuz artık, imzalar kapalı. Mecburen daha stabil iOS 26 sürümlerini bekleyeceksiniz. iOS 26.1 veya 26.2 ile daha oturaklı bir performans verecektir cihazınız.
iOS 18'e geri dönemiyorsunuz artık, imzalar kapalı. Mecburen daha stabil iOS 26 sürümlerini bekleyeceksiniz. iOS 26.1 veya 26.2 ile daha oturaklı bir performans verecektir cihazınız.
Evet biz de onu dedik hocam zaten. Başka çareniz de yok bu arada. Mecbur bekleyeceksiniz.Apple destek tamamen yazilimsal oldugunu soyledi. Sonraki guncellemelerde veya cihaz yeni surume alisincaya kadar duzelir dendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.