iPhone 16 Kamera Tasarımı Sızdırıldı

15 serisinin tasarımı güzeldi bence. 16 serisinde bozmazlar umarım. Pro ve Pro Max modelleri için aynı tasarım devam eder, base modellerin 11 gibi bir tasarımı olur bence.

Sakin olun ''ya hala Samsung mu kullanıyorsun'' diyebilmek için 50bin ederi olan telefona 150bin verecek insan hala çok fazla var. iPhone asla batmaz.

Dogru Apple sadece Turkiye'de satis yapan bir firma oldugu icin sirketin bu tarz insanlardan yedigi ekmek de bir hayli fazla oluyor(!)

Eki Görüntüle 2119633
Bugün yapılan bir sızıntıda iPhone 16’nın arka tarafında yeniden tasarlanmış bir kamera kurulumu olacağını ve iki sensörün dikey olarak konumlandırılacağını öğrendik. Sızıntılarıyla tanınan @MajinBuOfficial, eylül ayında piyasaya sürülecek olan iPhone 16 modelinde kullanılması amaçlanan “I-34” kamera tasarımını sızdırdı. Böyle bir dikey kamera kurulumuyla Apple, 16 ve 16 Plus’a uzamsal video kaydını getirebilir ve bu da […]

Devamı: iPhone 16 Kamera Tasarımı Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Gidip hala mükemmel dizayn diyecek kişilerin hayatını sorguluyorum.

Yani, ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Her sene tasarım mı değiştirsinler?
Değiştirme gereği olduğunu savunmuyorum ancak değiştiriyorlarsa da adam gibi değiştirmeleri tarafındayım.

Gidip hala mükemmel dizayn diyecek kişilerin hayatını sorguluyorum.

Değiştirme gereği olduğunu savunmuyorum ancak değiştiriyorlarsa da adam gibi değiştirmeleri tarafındayım.

Ciddi değişim yapanlar telefon tarihinin tozlu raflarında. Standart tüketici bunlara çok bakmıyor bu kadar takılmayın.

E o zaman bu telefonu alanlar da gidip başka telefonların dizaynına laf etmeyecek.

Biz teknoloji forumunda standart kullanici sayisina kiyasla bir avuc insaniz. Teknolojiyle daha icli disli adamin daha farkli seyler istemesi veya soylemesi normal. iPhone kullanan insanlarin cogunlugunun arka kamera tasarimina takildigini cok dusunmuyorum. Sirf elma logosu var diye Apple urunu alan kisi ne kadar varsa en az o kadar da sirf elma logosu var diye cihazlari kotuyelenler var.

1. "iPhone batmaz" değil "Apple batmaz" olmalı.

2. insanların neye para ödeyeceğine kimse karışamaz.

3. kimse halen Samsung mu kullanıyorsun diye sormuyor, soruyorsa kanıt gösterin. Söyleyen varsa da ciddiye alınmaz öyleleri zaten.

4 ve sonuncu madde, steve Jobs'ı araştırmanızı öneririm. Apple neymiş, daha iyi anlarsınız.

1. steve jobsa dair tonlarca okuduğum kitabın farkında olmadığınız için anlayış gösteriyorum.
2. IPhone'nin Apple tarafından üretildiğinin farkındayım sadece iPhone batmaz derken iPhone satışlarının asla azalmayacağından bahsettim.
3. insanların neye para ödediği umurumda değil ama sırf iPhone kullanıyor diye insanların girdiği havalar malum.
4. o soru soruluyor kanıt gösterin demeniz komik olmuş cidden ama emin ol adam iPhone 11 Plus telefonu var diye S23 kullanan adama bile kanka Samsung çöp ya tripleri çekiyor. Geri ona elindeki telefonun fiyatı beş para etmez olduğunu ve pahalı olma sebebinin popüler kültür ile o ısırılmış elmadan ibaret olduğunu söyleyince hemen bilgisi olmadan savunmaya geçiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı