iPhone 16 mı S24 Ultra mı?

• Konuyu başlatan mtsn6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 6.668
60Hz olmasını pek sorun etmiyorum aslında hem tabletim 60Hz hem de telefonum o olmasa bile telefondan oyun vs oynamıyorum 60FPS üstü destekleyen başka bir uygulamada kullanmıyorum sanırım.

S24ü bahsettiğiniz özellikler yüzünden istiyorum ama ekosistemden çıkma, kumlu ekran sorunu gibi şeylerden de almak istemiyorum.
Ekosistem önemli ise iphone 16 daha iyi olur. Ama eğer ünide hem kullanırım. Hem bana daha hızlı araştırma daha iyi özellikler sunan bir telefon derse s24u her türlü. 2 telefonda amiral gemisi telefon 2side üzmez. Ama 16 ile s24u arasındaki farkları görerek alın derim.

İyi misin kardeşim, alıntıladığım mesaj zincirine bir bak. Ben 16 her türlü s24 ultradan iyi dememişim. Oyun konusunda daha iyi demişim. Açık açık görüldüğünü düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2388678Eki Görüntüle 2388679
Ya tamam sen haklısın en iyisi iphone yapıyor. Bende sana karşılaştırma atayım oyun konusunda s24u nun önde olduğu videoları. İkincisi düz 16 ile 16 pro max bir mi bu ayrı konu. Telefon sence sırf batarya büyütmek için mi üst model çıkartıyorlar.

60Hz olmasını pek sorun etmiyorum aslında hem tabletim 60Hz hem de telefonum o olmasa bile telefondan oyun vs oynamıyorum 60FPS üstü destekleyen başka bir uygulamada kullanmıyorum sanırım.

S24ü bahsettiğiniz özellikler yüzünden istiyorum ama ekosistemden çıkma, kumlu ekran sorunu gibi şeylerden de almak istemiyorum.
Kumlu ekran sorununu çok yakından aşırı dikkatlice bakmadan anlayamazsınız. Bu sorunu zaten yansıma önleyici kaplama oluşturuyor ve bence yansıma önleyici kaplama için değecek bir şey. S24 ultranın ekranı 16 Pro Max'ten daha iyi gözüküyor.

IMG_0927.png

İkincisi düz 16 ile 16 pro max bir mi bu ayrı konu. Telefon sence sırf batarya büyütmek için mi üst model çıkarıyorlar.
. A17 Pro ile düz A18 yakın olduğu için 15PM'i iPhone 16 sayabilirsiniz. @ProfesorTesla @aabcc

Sorduğunuz sorunun cevabı bile önceki mesajımda duruyor. Bu kadar ağlamanıza gerek yoktu. Samsunga tapıyorsunuz, kötü olduğu konu görünce kuduruyorsunuz. Daha iyi de geç kardeşim ne uzatıyorsun.

Kumlu ekran sorununu çok yakından aşırı dikkatlice bakmadan anlayamazsınız. Bu sorunu zaten yansıma önleyici kaplama oluşturuyor ve bence yansıma önleyici kaplama için değecek bir şey. S24 ultranın ekranı 16 Pro Max'ten daha iyi gözüküyor.

Eki Görüntüle 2388681

Sorduğunuz sorunun cevabı bile önceki mesajımda duruyor. Bu kadar ağlamanıza gerek yoktu. Samsunga tapıyorsunuz, kötü olduğu konu görünce kuduruyorsunuz. Daha iyi de geç kardeşim ne uzatıyorsun.
Samsunga tapıyor muyum? Hahhah hiç güleceğim yoktu. 6.1 inç 60hz sahip bir ekranını telefonda 16 24udan daha iyi diyorsunuz aynen haklısın. Ağlayan ve kuduran belli. Adam düz 16 soruyor sen 16 pro max karşılaştırması atıp 16 daha iyi diyorsun nasıl bir kafa yapın var anlayamadım.

Dostum aslında cevabı kendi kendine vermişsin. 16 senin için daha iyi olacak gibi duruyor. Ekosistem için vs. İpad inde varken. Oyun falan da oynamıyormuşsun zaten 120hz in de bi önemi yok. Kamera fotoğraf ve video kalitesi de bence her zaman daha iyi İphoneda. ben bu sene android kullandım kamera güzeldi ama ne yaparsan yap hep bi iphonela karşılaştırma oluyor bence daha iyi sosyal medyaya da her zaman iphone daha optimize (benim için önemli). ve iphone her zaman ikinci el piyasasında çok daha az değer kaybediyor ve her zaman alıcısı var. Dolar endeksli mağaza fiyatlarına zam geliyor. İkinci el piyasası da artıyor ama androidde öyle bi şey yok. (Ben bu sene android i zararına sattım kurtuldum.iphone da o kadar bi düşüş olmuyor ister kabul edin ister etmeyin.) Yazılan özellikleri görüyorsun şimdi güzel geliyor kağıt üzerinde ama günlük hayatta bir işe yaramıyor bana kalırsa ben onlara kanıp android aldım sonra vazgeçip döndüm. Titanyum olsa ne olur olmasa ne olur qhd ekran olsa ne olur olmasa ne olur 120 hz olsa ne olur olmasa ne olur. Telefon bu zaten. Kameranın bilmemne özelliği olsa ne olur olmasa ne olur yaptıgımız fotoğrafcılık sosyal medyadan ibaret zaten.
3 sene de 5 sene de geçse iphone u hem kullanır hem de elinden güzel fiyata çıkartırsın ilerde. Al geç samsung falan bulaşma önermem benim şahsi düşüncem bu.
He bana kalırsa al bi tane 45-46 ya yurtdışı 16 pro max 8 ay kullan şuan elindeki de iphone sa onu da satma kalsın zaten 4 ayda da simi ona tak geç 😄😂 ben öyle yapıyorum artık bu ülkede. Tercih senin 😄

Son düzenleme:
Samsunga tapıyor muyum? Hahhah hiç güleceğim yoktu. 6.1 inç 60hz sahip bir ekranını telefonda 16 24udan daha iyi diyorsunuz aynen haklısın. Ağlayan ve kuduran belli. Adam düz 16 soruyor sen 16 pro max karşılaştırması atıp 16 daha iyi diyorsun nasıl bir kafa yapın var anlayamadım.
16, S24 ultradan daha iyi dediğim bir mesajı alıntılar mısın. Lütfen alıntıla. Nerede demişim kardeşim öyle bir şey? Akşam akşam samsung fanboyu sabrımın sınırını test ediyor herhalde.

Dostum aslında cevabı kendi kendine vermişsin. 16 senin için daha iyi olacak gibi duruyor. Ekosistem için vs. iPad'inde varken. Oyun falan da oynamıyormuşsun zaten 120Hz in de bir önemi yok. Kamera fotoğraf ve video kalitesi de bence her zaman daha iyi IPhone'da. Ben bu sene Android kullandım kamera güzeldi ama ne yaparsan yap hep bir IPhone'la karşılaştırma oluyor bence daha iyi sosyal medyaya da her zaman iPhone daha optimize (benim için önemli). Ve iPhone her zaman ikinci el piyasasında çok daha az değer kaybediyor ve her zaman alıcısı var. Dolar endeksli mağaza fiyatlarına zam geliyor. İkinci el piyasası da artıyor ama Android'de öyle bir şey yok. (ben bu sene Android'i zararına sattım kurtuldum. IPhone'da o kadar bir düşüş olmuyor ister kabul edin ister etmeyin.) 3 sene de 5 sene de geçse IPhone'u hem kullanır hem de elinden güzel fiyata çıkartırsın ileride. Al geç Samsung falan bulaşma önermem benim şahsi düşüncem bu.

iPhone alacağım gibi duruyor.

16, S24 ultradan daha iyi dediğim bir mesajı alıntılar mısın. Lütfen alıntıla. Nerede demişim kardeşim öyle bir şey? Akşam akşam samsung fanboyu sabrımın sınırını test ediyor herhalde.
Ya üste bak devletten bekleme 16 s24udan daha başarılı diyorsun. Neresi başarılı 2 video izleyip buraya atıyorsun. Ben kendim bizzat karşılaştırdım. Ne o kadar herkesin abarttığı kadar bir ısınma var ne fps düşüşü var ne de akıcılığında bir sorun var. İphonenun düz modelleri çöp ne bataryası dayanıyor ne bir oyun performansı sunuyor. 16 pro karşılaştırma kınusu olsa neyse kişinin zevkine göre derim geçerim. Küçük ekran bana göre değil ben kendi fikiri sundum ve 16dan s24u nun daha iyi daha başarılı olduğunu savunuyorum. Ve buna fanboyluk diyorsun. Yazık size

Ya üste bak devletten bekleme 16 s24udan daha başarılı diyorsun. Neresi başarılı 2 video izleyip buraya atıyorsun. Ben kendim bizzat karşılaştırdım. Ne o kadar herkesin abarttığı kadar bir ısınma var ne fps düşüşü var ne de akıcılığında bir sorun var. İphonenun düz modelleri çöp ne bataryası dayanıyor ne bir oyun performansı sunuyor. 16 pro karşılaştırma kınusu olsa neyse kişinin zevkine göre derim geçerim. Küçük ekran bana göre değil ben kendi fikiri sundum ve 16dan s24u nun daha iyi daha başarılı olduğunu savunuyorum. Ve buna fanboyluk diyorsun. Yazık size
3 mesajımda S24 ultra genel olarak oyun dışında 16'dan daha başarılı demişim. Yav yok bulamadım öyle bir mesajımı. Git 16 al, 16 daha başarılı dediğim 1 mesajımı bul sana 100 lira göndereceğim söz.

Apple duz modellerine üvey evlat gibi davranıyor ama ekosistemden dolayı 16 daha mantıklı tek rahatsız edebilecek konu 60Hz ekran olur onun haricinde günlük kullanim konusunda fazlasıyla yeter.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı