iPhone 16 mı S24 Ultra mı?

• Konuyu başlatan mtsn6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 6.704
İkisi hemen hemen aynı para ve bu ikisinden birini alacağım.
Üniversitede kullandığım iPad 10. nesilim var AirDrop vs. sık sık kullanıyorum o yüzden IPhone'dan yanayım biraz ama S24 base 16'dan daha iyi karar veremedim. Tavsiyenizi bekliyorum.

Bu secimde S24 Ultra. 16 Pro mu S24 Ultra mi deseydiniz 16 Pro.

Fakat ekosisteminiz Apple oldugundan dolayi 16 alabilirsiniz.

iPhone 16 yerine ikinci el 15 Pro bakın. Sırf ekranı yüzünden almam iPhone 16'yı.

Oyun konusunda IPhone'lar daha başarılı.

İkinci el kesinlikle almam kimseye güven olmuyor.

Bu secimde S24 Ultra. 16 Pro mu S24 Ultra mi deseydiniz 16 Pro.

Fakat ekosisteminiz Apple oldugundan dolayi 16 alabilirsiniz.

Bende 16ya yakınım ama S24 almayıp ne kaybederim onu bilmiyorum.

Yine iPhone 16, S24 Ultra'dan daha başarılı hocam.

Bana Haha atan arkadaşlara,
15PM-S24U.
16PM-S24U.
İzlesinler. S24 ultra daha çok ısınıyor, daha düşük grafiklerde oynatıyor, daha düşük çözünürlükte oynatıyor fakat bunlara rağmen testin devamında 35-40 fps düşük fps veriyor. A17 Pro ile düz A18 yakın olduğu için 15PM'i iPhone 16 sayabilirsiniz. @ProfesorTesla @aabcc
Bu arkadaş üniversitede kullandığım ipad var demiş sen oyun testi atıyorsun. Eğer ki bu arkadaş üniversite öğrencisi ise derslerde not tutmak araştırma yapmak gibi bir çok özelliği kullanacak 24u kalem destekli, daha hızlı araştırma ve daha kolay kullanım sunacak. Oyun testi ne alaka anlayamadım. Oyun oynamak için öneri bulunmamış. Düz 16 ile s24u sormuş sen 16 pro max atmışsın bu ayrı konu tabi.

Bu arkadaş üniversitede kullandığım ipad var demiş sen oyun testi atıyorsun. Eğer ki bu arkadaş üniversite öğrencisi ise derslerde not tutmak araştırma yapmak gibi bir çok özelliği kullanacak 24u kalem destekli, daha hızlı araştırma ve daha kolay kullanım sunacak. Oyun testi ne alaka anlayamadım. Oyun oynamak için öneri bulunmamış. Düz 16 ile s24u sormuş sen 16 pro max atmışsın bu ayrı konu tabi.
Kör değilseniz, alıntıladığım mesajı görebilirsiniz.

IMG_0923.jpeg

Ki bir üniversite öğrencisi için küçük ekran, 60hz gibi daha düşük özellikler kullanmak istemez. Biri full hd iken diğeri qhd+ ekran gövde oranı olarak da s24u daha iyi dikkat edelim düz 16 ile kıyaslama yapılıyor.

Kör değilseniz, alıntıladığım mesajı görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2388661
Siz de kör değilseniz ben size her türlü 16 s24u dan daha başarılı demenize emoji attım

Ki bir üniversite öğrencisi için küçük ekran, 60hz gibi daha düşük özellikler kullanmak istemez. Biri full hd iken diğeri qhd+ ekran gövde oranı olarak da s24u daha iyi dikkat edelim düz 16 ile kıyaslama yapılıyor.

Siz de kör değilseniz ben size her türlü 16 s24u dan daha başarılı demenize emoji attım

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250104_163220_Chrome.jpg
    Screenshot_20250104_163220_Chrome.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 91
İkinci el kesinlikle almam kimseye güven olmuyor.

Bende 16ya yakınım ama S24 almayıp ne kaybederim onu bilmiyorum.

IPad'iniz olmasa kesinlikle S24 Ultra önerirdim. İkisi arasından yine kesinlikle S24 Ultra tercih ediniz bana göre. Ekrandan büyük kaybedersiniz. Kameradada yine ana kamerada olmasa da UW ve telefotoda kaybedersiniz. Titanyum çerçeveyi kaybedersiniz. S24 Ultra daha büyük ve daha çok özellik sunuyor genel olarak.

Ki bir üniversite öğrencisi için küçük ekran, 60Hz gibi daha düşük özellikler kullanmak istemez. Biri Full HD iken diğeri QHD+ ekran gövde oranı olarak da S24u daha iyi dikkat edelim düz 16 ile kıyaslama yapılıyor.

60Hz olmasını pek sorun etmiyorum aslında hem tabletim 60Hz hem de telefonum o olmasa bile telefondan oyun vs oynamıyorum 60FPS üstü destekleyen başka bir uygulamada kullanmıyorum sanırım.

IPad'iniz olmasa kesinlikle S24 Ultra önerirdim. İkisi arasından yine kesinlikle S24 Ultra tercih ediniz bana göre. Ekrandan büyük kaybedersiniz. Kameradada yine ana kamerada olmasa da uw ve telefotoda kaybedersiniz. Titanyum çerçeveyi kaybedersiniz. S24 Ultra daha büyük ve daha çok özellik sunuyor genel olarak.

S24ü bahsettiğiniz özellikler yüzünden istiyorum ama ekosistemden çıkma, kumlu ekran sorunu gibi şeylerden de almak istemiyorum.

İyi misin kardeşim, alıntıladığım mesaj zincirine bir bak. Ben 16 her türlü s24 ultradan iyi dememişim. Oyun konusunda daha iyi demişim. Açık açık görüldüğünü düşünüyorum.

IMG_0926.jpeg
IMG_0925.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı