iPhone 16 mı S24 Ultra mı?

• Konuyu başlatan mtsn6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 6.704
İkisi hemen hemen aynı para ve bu ikisinden birini alacağım.
Üniversitede kullandığım iPad 10. nesilim var AirDrop vs. sık sık kullanıyorum o yüzden IPhone'dan yanayım biraz ama S24 base 16'dan daha iyi karar veremedim. Tavsiyenizi bekliyorum.

Ben Samsung tavsiye ediyorum.

S24 ultranın dengi normalde 15 Pro Max ama 16 Pro ile bile kıyasıya yarışıyor, düz 16 S24'e denk desek yeridir hani ekosistemin olmasa kesinlikle S24 Ultra hatta S24 bile iyidir onun dışında S25'i de beklemelisin derdim ama senin ekosistemin ve sürekli AirDrop olayından dolayı 16 mantıklı ama tabii düz model ipohone yerine 15 Pro almalısın.

Ki bir üniversite öğrencisi için küçük ekran, 60hz gibi daha düşük özellikler kullanmak istemez. Biri full hd iken diğeri qhd+ ekran gövde oranı olarak da s24u daha iyi dikkat edelim düz 16 ile kıyaslama yapılıyor.

Siz de kör değilseniz ben size her türlü 16 s24u dan daha başarılı demenize emoji attım
Beyaz tema kullandığınıza göre ikinizde körsünüz

S24 ultranın dengi normalde 15 Pro Max ama 16 Pro ile bile kıyasıya yarışıyor, düz 16 S24'e denk desek yeridir hani ekosistemin olmasa kesinlikle S24 Ultra hatta S24 bile iyidir onun dışında S25'i de beklemelisin derdim ama senin ekosistemin ve sürekli AirDrop olayından dolayı 16 mantıklı ama tabii düz model ipohone yerine 15 Pro almalısın.

15 Pro alabilecek bütçede olsam direkt alırım.
S24u gönlümden geçiyor ama ekosistemden çıkmak istemiyorum

15 Pro alabilecek bütçede olsam direkt alırım.
S24u gönlümden geçiyor ama ekosistemden çıkmak istemiyorum
Apple için ikinci el biraz güvenli geliyor bana. Ek olarak 14 Pro da oldukça iyi. S24U halen en mantıklısı gözüküyor ama ekosistemden çıkmamakta kararlıysanız bence model yılı çok önemli değil Apple'da diğer markalara nazaran.

2. el temiz 15 Pro al geç. 60 Hz sıkıntı değilse 16'da alabilirsin orası biraz kişisel tercih.
(Yukarıdaki mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın 16 alın bence daha iyi olur fiyatı da güzel iPhone 15 ile aynı fiyatta neredeyse.)

Apple için ikinci el biraz güvenli geliyor bana. Ek olarak 14 Pro da oldukça iyi. S24u halen en mantıklısı gözüküyor ama ekosistemden çıkmamakta kararlıysanız bence model yılı çok önemli değil Apple'da diğer markalara nazaran.

İkinci el alsam bir şeyi var mı diye kurcalamaktan bile bozulabilir.
14 Pro'yu da bilemedim daha ne kadar sağlıklı kalır ki.

2. el temiz 15 Pro al geç. 60 Hz sıkıntı değilse 16'da alabilirsin orası biraz kişisel tercih.
(Yukarıdaki mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın 16 alın bence daha iyi olur fiyatı da güzel iPhone 15 ile aynı fiyatta neredeyse.)

Bu gidişatla 16 alıyor gibiyim.

Ekosisteminiz hazır olduğundan Iphone 16 öneririm ama bunlar olmasaydı S24U hemde S25U bekleyin derim.

S24U alan akrabam kameradan memnun ama İphone bu kamera işini bitirdiğinden Samsung onu geçemez. Ama onun dışında şarj, performans konusunda S24U bence daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı