Alınmaz düz 17 al.iPhone 16 Plus alınabilir mi? Çıkacağım maksimum bütçe bu. Sorunlu bir şeyi var mı?
iPhone 16 Plus alınabilir mi? Çıkacağım maksimum bütçe bu. Sorunlu bir şeyi var mı?
Bütçeyi de yazsaydınız keşke, yurt dışı olarak mı alacaksınız TR mi? Alınabiliyorsa bütçe uygunsa düz iPhone 17 alın derim. 3 haftadır kullanıyorum, memnunum.
Alınmaz düz 17 al.
Hocam neden iPhone 16 Plus alma ihtiyacı duyuyorsun ki? Tabii bana kalmaz ne kullanacağın ama çok gereksiz harcamalar bunlar bence.
Bütçe olmadığı için en ekonomik şekilde yorum yapacağım.
Yurt dışı cihaz alıp yanına da 5-7k civarı ucuz bir TR cihazı alıp kapalı olduğu 4 ay çift cihaz kullanabilirsiniz.
Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak. TR üzerinden alacağım. 17 alamam beni aşar.
Yaklaşık 7-8 bin TL çıkacaksın bekle 17 al.Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak. TR üzerinden alacağım. 17 alamam beni aşar.
Çok aşar beni fiyat bakımından.
iPhone alınmaz anlamında mı yoksa Plus modeli için mi söylediniz?
Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak.
Şu an satılan Plus fiyatı için bütçe yazmadım. 69k kadar bir bütçe olacak. Maalesef bu şekilde yapamam.
iPhone alınmaz anlamında mı yoksa Plus modeli için mi söylediniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.