iPhone 16 Pro kamera lensi için toz var

Ürün kusurluysa bildiğime göre ilk 6 ay içinde sanki ilk alındığında bu kusur varmış olarak değişim yapılır. Eğer ürün kusurlu olarak geçerse servis değişim yapacaktır apple servisi çok gıcık bir servis değil zaten.

Hocam konudan alakasız telefonunuzun renginden memnun musunuz neden beyaz tercih ettiniz nisanda bir adet 16 Pro almayı planlıyorum bende.

Hayır değilim bu arada yani memnunum ama natürel titanyum rengi canlı görünce aşırı hoşuma gitti çoğu satan mağazada ya beyaz ya çöl titanyumu rengi var natürel titanyum rengini canlı görememiştim internetteki fotoğraflarda gerçeğe göre bence bayağı fark var siyah tercih etmenizi önermem olurda kasa çizilirse bayağı belli oluyor ben şu an alacak olsam natürel titanyum tercih ederdim eğer canlı görme şansınız varsa bakmanızı öneririm

Ek olarak eğer üstüne koyma şansınız varsa 16 Pro Max almanızı tavsiye ederim batarya açısından ve seviyorsanız büyük ekran açısından.

Bende 16 Pro Max var Xiaomi'den geçtim aşırı ağır bileği inanılmaz yoruyor kamera zaten malum kısık ışıkta çizgilenme çok fazla oluyor bence gereksiz satıp SE ye geçmeyi düşünüyorum (saat ve kulaklık olmasaydı Android'e geri dönerdim) bir de kamerası çok parmak izi tutuyor. Fazla ısınıyor falan kalın kılıflarda özellikle.

Hocam konudan alakasız telefonunuzun renginden memnun musunuz neden beyaz tercih ettiniz nisanda bir adet 16 Pro almayı planlıyorum bende.

Ben Trendyol sorun çıkarabilir diye düşündüm ama bana verdikleri cevaplara göre rapor olursa eğer elimde direkt değişim yapacaklarını belirttiler (raporu ilettiken 3 iş günü içinde ilgili ekip raporu galiba inceleyip mail üzerinden dönüş yapacakmış sonra sorunlu cihaz gönderimi yenisinin gelmesi vs.) Ekstra bir kontrole vs tabii tutulmayacakmış umarım dedikleri gibi yaparlar sorun olmadan hallolur. Tek kendime dert ettiğim nokta raporu almak yani görselde koydum içinde olduğu kesin umarım raporuda alabilirim paranoyak oldum artık.

Xiaomi'nin hangi modeliydi acaba ve çizgilenmeyle ilgili fotoğraf video vs atabilir misiniz örnek?

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G kamerayla ilgili fotoğrafları birazdan yollayacağım. Ancak kamerayı yeni sildim sizin post unuzu görünce yine de göstermeye çalışacağım. Bu arada kendiniz görmek isterseniz eğer zaten kronik olduğu için 14 sonraki serilerin kamera ışıkta çizgileniyor yazarak benzer fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G kamerayla ilgili fotoğrafları birazdan yollayacağım. Ancak kamerayı yeni sildim sizin post unuzu görünce yine de göstermeye çalışacağım.

16 Pro Max 227 gram, Redmi Note 11 Pro Plus 204 gram 23 gramın dediğiniz kadar fark edeceğini düşünmüyorum açıkçası ama ondan sordum

16 Pro Max 227 gram, Redmi Note 11 Pro Plus 204 gram 23 gramın dediğiniz kadar fark edeceğini düşünmüyorum açıkçası ama ondan sordum

Kılıftan dolayı da ekstra 10-20 gram ekleyin ciddi anlamda fena bilek yoruyor Xiaomi'yi elime alınca sanki oyuncak tutuyormuşum gibi ağırlığı oluyor. ( bu arada daha kamerayı yeni temizlediğim içindir muhtemelen şu an çizgilenme olmuyor ama genel hat itibarıyla siz de ileriki dönemlerde tecrübe edersiniz diye düşünüyorum ışık hüzmesi gibi şeyler oluyor bazen şu anlık fotoğraf yollayamayacağım galerimden bulursam onu da atarım tabii)

Dosya Ekleri

• IMG_0694.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 68
Kılıftan dolayı da ekstra 10-20 gram ekleyin ciddi anlamda fena bilek yoruyor Xiaomi'yi elime alınca sanki oyuncak tutuyormuşum gibi ağırlığı oluyor.
Yani tabi kişiden kişiye değişebilir ama dediğiniz sorunu çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…