iPhone 16 Pro kamera lensi için toz var

Merhaba raporu nasıl aldınız? Aynı sorunu yaşıyorum. MediaMarkt'tan 20 gün oldu alalı ne yapabilirim?

Raporu nereden aldınız? Ne yaptınız?

Ne yaptınız.

Raporda ne yazıyor hangi servisti acaba.

Merhaba ben raporu alıp iade istedim telefon ulaştıktan sonra akşamına iadesi kabul edildi. Ben raporu Apple Bağdat caddesinden aldım size de tavsiyem Gürgençler veya TROY'dan değil de direkt Apple'dan almanız yönünde. Önce Apple destekten randevu alıp gidiyorsunuz sonra tozu gösteriyorsunuz rapor istediğinizi söyleyince cidden tam 2 dakikada bütün işlemler halloluyor. Zaten sonrasında mediamarkta gidip söylersiniz iade veya sıfır kapalı kutu ürün ile değişim istiyorum diye. Seçim sizin bu arada ne isterseniz onu yapmak zorundalar ürün ayıplı ise.

Merhaba ben raporu alıp iade istedim telefon ulaştıktan sonra akşamına iadesi kabul edildi. Ben raporu Apple Bağdat caddesinden aldım size de tavsiyem Gürgençler veya TROY'dan değil de direkt Apple'dan almanız yönünde. Önce Apple destekten randevu alıp gidiyorsunuz sonra tozu gösteriyorsunuz rapor istediğinizi söyleyince cidden tam 2 dakikada bütün işlemler halloluyor. Zaten sonrasında mediamarkta gidip söylersiniz iade veya sıfır kapalı kutu ürün ile değişim istiyorum diye. Seçim sizin bu arada ne isterseniz onu yapmak zorundalar ürün ayıplı ise.
20 gün geçmesi sorun olur mu sizce? Ben iade talep edeceğim oluyorsa bulunduğum yerde servis yok mecburen gürgençlere gidecektim orayı neden önermediniz

Raporda ne yazdığını hatırlıyor musunuz cevaplarınız için de çok çok teşekkür ederim

20 gün geçmesi sorun olur mu sizce? Ben iade talep edeceğim oluyorsa bulunduğum yerde servis yok mecburen Gürgençler'e gidecektim orayı neden önermediniz.

Batarya şişmesinden dolayı başka birisi farklı bir yerden (yetkili servis olmasına ra) rapor alıyor fakat uğraşıyor tüketici hakları vs. Apple daha garanti olur mümkünse oradan alın alma şansınız yoksa gürgeçlerde olur. 20 gün geçmeside sorun olmaz benimkinde 3 ay geçmişti 2 sene süresi var diye biliyorum ayıplı ürün iade/değişiminin sizinki çok erken bile sorun olmaz kesinlikle. Ama dediğim gibi mümkünse Apple'dan alın raporu ama yoksada Gürgençler'de olur orası içinde randevu almanız gerek.

Apple mağazasına giderim gerekirse ürünü bu şekilde içime sinmeden kullanmak istemiyorum açıkçası çok canım sıkıldı dediğiniz yer ürüne müdahale etmeden hemen rapor verecekse oraya giderim tabi ki raporda tam olarak iade değişim mi yazıyor

Apple mağazasına giderim gerekirse ürünü bu şekilde içime sinmeden kullanmak istemiyorum açıkçası çok canım sıkıldı dediğiniz yer ürüne müdahale etmeden hemen rapor verecekse oraya giderim tabii ki raporda tam olarak iade değişim mi yazıyor.

Böyle bir rapor veriyorlar bunun ile iade/değişim isterseniz kabul etmek zorundalar.

Dosya Ekleri

• IMG_2550.jpeg
    IMG_2550.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 32
Böyle bir rapor veriyorlar bunun ile iade/değişim isterseniz kabul etmek zorundalar.
Ya süpersiniz çok teşekkür ederim kaç gündür böyle bir şey arıyordum. Ürünü trendyoldan değişim mi yaptınız?

Ya süpersiniz çok teşekkür ederim kaç gündür böyle bir şey arıyordum. Ürünü trendyoldan değişim mi yaptınız?
İade
iade yaptığınızı tekrar okuyunca fark ettim. Tekrar nereden aldınız ne önerirsiniz

Şimdi mediamarkt ile görüştüm raporda iade değişim yazması gerekiyor dediler fakat Apple sizin attığınız şekilde rapor veriyor

Son düzenleme:
Ya süpersiniz çok teşekkür ederim kaç gündür böyle bir şey arıyordum. Ürünü Trendyol'dan değişim mi yaptınız?

İade.

İade yaptığınızı tekrar okuyunca fark ettim. Tekrar nereden aldınız? Ne önerirsiniz?

Şimdi MediaMarkt ile görüştüm raporda iade değişim yazması gerekiyor dediler fakat Apple sizin attığınız şekilde rapor veriyor.

Apple bana raporu verip iade isteyebilirsiniz dedi zaten direkt kabul etti Trendyol ama isterseniz applea gidince belirtin böyle böyle iadeye uygundur vs yazma şansınız var mi diye ama bence sorun olmaz. 16 Pro vardı onu iade edip 16 Pro Max'e gectim 16 Pro cok kucuk geldi bana çünkü ve tabii ki batarya vsde farklı unsurlar.

Apple bana raporu verip iade isteyebilirsiniz dedi zaten direkt kabul etti Trendyol ama isterseniz applea gidince belirtin böyle böyle iadeye uygundur vs yazma şansınız var mi diye ama bence sorun olmaz. 16 Pro vardı onu iade edip 16 Pro Max'e gectim 16 Pro cok kucuk geldi bana çünkü ve tabii ki batarya vsde farklı unsurlar.

Konu hakkında internette bilgi bulmak çok zor haklısınız bende bulamamıştım ama insanlar artık buradan bilgi sahibi olabilirler kolay olduğunu görürler.

Bu arada iade edip yeni telefon aldığınızda onda da toz vs var ise o telefonu da iade/değişim (siz hangisini seçerseniz) yapmak zorundalar her ürün için 2 yıl süre var ürün değişmiş olsa bile bu hakkımız kanunen.

Cihazı geçenlerde verdim ve beklemedeyim henüz bir gelisme ve dönüş olmadi
Ne yaptınız?

Konu hakkında internette bilgi bulmak çok zor haklısınız bende bulamamıştım ama insanlar artık buradan bilgi sahibi olabilirler kolay olduğunu görürler.

Bu arada iade edip yeni telefon aldığınızda onda da toz vs var ise o telefonu da iade/değişim (siz hangisini seçerseniz) yapmak zorundalar her ürün için 2 yıl süre var ürün değişmiş olsa bile bu hakkımız kanunen.
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten cevaplarınız çok kıymetli. Hemen hallolur inşallah. Yeni cihazı nereden aldınız? Bide neden gürgençler tavsiye etmediniz?

Ne yaptınız?

Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten cevaplarınız çok kıymetli. Hemen hallolur inşallah. Yeni cihazı nereden aldınız? Bir de neden Gürgençler tavsiye etmediniz?

Önceki mesajda dediğim gibi Apple her zaman daha garanti olur işinizi sağlama almış olursunuz süreç uzamaz bana en yakın sizin gibi Gürgençler vardı ama 20-30 km daha uzakta olan Apple'a gitmeyi tercih ettim ben. Yeni telefonuda Hepsiburada üzerinden satın aldım.

Önceki mesajda dediğim gibi Apple her zaman daha garanti olur işinizi sağlama almış olursunuz süreç uzamaz bana en yakın sizin gibi Gürgençler vardı ama 20-30 km daha uzakta olan Apple'a gitmeyi tercih ettim ben. Yeni telefonuda Hepsiburada üzerinden satın aldım.
Çok teşekkür ederim çok faydalı oldu paylaşımlarınız yeni telefonunuzu güle güle kullanın.

merhaba sizden rapor için ücret talep edildi mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı