iPhone 16 Pro Max hangi renk daha iyi?

Hocam bende aynı renk 16 pro max alacağım önerir misiniz ve cihazdan memnun musunuz

Şu ana kadar gayet memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Şeffaf kılıfla kullanıyorum ben de.

Hocam yurtdışı alacağım 45k ya kayıtsız kullanacağım natural ve çöl arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir
Ben lansman rengi diye tercih ettim açıkçası. Çöl gayet güzel. Daha önce burada görsel paylaşmıştım hatta bakabilirsiniz.

@RoexN1

.

13 Eylülde sipariş vermiştim ben, teslimat tarihi 21-28 Ekim aralığı olarak gösteriyordu, 18 Ekim'de UPS Türkiye de olduğunu gösteriyordu İstanbul barkod okuma şeklinde, 21 Ekimde teslim edildi yani tahmini teslim tarihinin ilk gününde. Aynı şekilde olursa sizin cihazda 31 Ekimde teslim edilir diye tahmin ediyorum.

Teşekkürler hocam. Ben siparişi verdim ön siparişte sonrada pek kurcalamadım unuttum zaten bi buçuk ay geçti şimdi telefon gelince aklıma geldi. 😄

Görsel bırakayım bi tane fikir verici olabilir duruma göre, karar vermekte zorluk çeken varsa.

(Çöl titanyum rengi)

İkisinide normal ev ortamında çektim, birisi beyaz ışık açıkken diğeri karanlıkta telefon flaşıyla çekildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı