iPhone 16 Pro renk önerisi

Stephen Küskü

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gigabyte gtx 1660ti - ryzen 5 3600 - 16 gb ram - 500 gb m2 ssd - 1tb harddisk

Asus 27 inç 170 Hz 2k İPS Monitör
Arkadaşlar iPhone 16 Pro alacağım. Çöl titanyumu ve natürel titanyum arasında kaldım. Bu 2 renkten hangisini almalıyım? Çöl titanyumuna bir türlü ısınamadım. Natürel titanyuma da tam ısınamadım ama çöle göre bir tık daha yakınım ona. Sizce hangisi daha güzel. Şeffaf kılıf ile kullanacağım. Bir de telefoncudan alacağım çok taksit yapıyor diye. Telefoncudan alınır mı? Ve telefoncuya ne zaman gelir çok beklemekte istemiyorum.

Yani kişisel bir tercih ama ben natürel önermem çünkü bir yerden sonra çok soluk geliyor cansız bir renk bence. Çöl titanyumu daha iyi şahsen ama yine de sana bağlı

Arkadaşlar iPhone 16 Pro alacağım. Çöl titanyumu ve natürel titanyum arasında kaldım. Bu 2 renkten hangisini almalıyım? Çöl titanyumuna bir türlü ısınamadım. Natürel titanyuma da tam ısınamadım ama çöle göre bir tık daha yakınım ona. Sizce hangisi daha güzel. Şeffaf kılıf ile kullanacağım. Bir de telefoncudan alacağım çok taksit yapıyor diye. Telefoncudan alınır mı? Ve telefoncuya ne zaman gelir çok beklemekte istemiyorum.
Bende aynı şekilde düşünüyordum hocam ama videolardan bakınca çöl rengi güzel duruyor şeffaf kılıfla da çok daha güzel duracağına eminim. Bende şu an stokları bekliyorum çöl rengi ve şeffaf kılıf alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı