Dusk06
Decipat
Daha fazla
Kesinlikle katılıyorum. Ben iPhone daha çok seven biri olarak bütçem el verse alabilirim ama kesinlikle S serisi de uzun ömürlü. Elimde 2019 yılında çıkan S10e var. Ve hala akıcı. Sadece 60hz ekran var. E oda normal yani neredeyse 6 yıllık olacak cihaz. Onun dışında donma, kasma veya herhangi bir problem yok. Seneye falan belki değiştirmem gerekebilir ama tüm Android telefonlar en fazla 2 yıl gider algısı çok yanlış. Fakat yazılım konusunda Apple daha iyi iş yaptığı da bir gerçektir.Cok komik olmus bu yazdıklarınız tamamen fan boyluk
120 hz kac kurusluk telefonlarda var apple yapay zeka konusunda ne kadar geri olduğunu sağır sultan bile biliyor bana gore S24 ultra nin en büyük avantajı kalemi ve mükemmel ötesi bir şey bence
İphone deger korumasi icinde pek virsey degismemesinden olabilir belkide kayincoda iPhone 11 var hanimda 15 ikisinde kamera dışında bir fark yok zaten günlük hayatta dogal olarak 11 fiyatini koruyor ama enflasyon da var burada
Ama su an 60 a s24 ultra alan biri yillarca kullanir ki s23u olan kisiler bile yillarca hala kullanirim diyorlar
Yani s24 u 60 alip yillarca kullanip sonra bugun ki piyasada 20-30 a satmak kötü bir durum degil bence