iPhone 16 Pro vs S24 Ultra

Cok komik olmus bu yazdıklarınız tamamen fan boyluk
120 hz kac kurusluk telefonlarda var apple yapay zeka konusunda ne kadar geri olduğunu sağır sultan bile biliyor bana gore S24 ultra nin en büyük avantajı kalemi ve mükemmel ötesi bir şey bence

İphone deger korumasi icinde pek virsey degismemesinden olabilir belkide kayincoda iPhone 11 var hanimda 15 ikisinde kamera dışında bir fark yok zaten günlük hayatta dogal olarak 11 fiyatini koruyor ama enflasyon da var burada
Ama su an 60 a s24 ultra alan biri yillarca kullanir ki s23u olan kisiler bile yillarca hala kullanirim diyorlar
Yani s24 u 60 alip yillarca kullanip sonra bugun ki piyasada 20-30 a satmak kötü bir durum degil bence
Kesinlikle katılıyorum. Ben iPhone daha çok seven biri olarak bütçem el verse alabilirim ama kesinlikle S serisi de uzun ömürlü. Elimde 2019 yılında çıkan S10e var. Ve hala akıcı. Sadece 60hz ekran var. E oda normal yani neredeyse 6 yıllık olacak cihaz. Onun dışında donma, kasma veya herhangi bir problem yok. Seneye falan belki değiştirmem gerekebilir ama tüm Android telefonlar en fazla 2 yıl gider algısı çok yanlış. Fakat yazılım konusunda Apple daha iyi iş yaptığı da bir gerçektir.

Kesinlikle katılıyorum. Ben iPhone daha çok seven biri olarak bütçem el verse alabilirim ama kesinlikle S serisi de uzun ömürlü. Elimde 2019 yılında çıkan S10e var. Ve hala akıcı. Sadece 60hz ekran var. E oda normal yani neredeyse 6 yıllık olacak cihaz. Onun dışında donma, kasma veya herhangi bir problem yok. Seneye falan belki değiştirmem gerekebilir ama tüm Android telefonlar en fazla 2 yıl gider algısı çok yanlış. Fakat yazılım konusunda Apple daha iyi iş yaptığı da bir gerçektir.
Vallahi android ios
Mac Windows hepsini deneyimlemis biriyim
Android ve Windows hep daha kolay çözümler sunuyor
Örneğin iosda acik olan uygulamalari kompel kapatma bile yok ( yeni geldiyse bilmiyorum)
Android tek tuşla tüm uygulamalari kapatiyorsun
Sunu da not duseyim bu alginin sebebi su bizim insanimiz alışmış ucuz android telefona 2-3 yil sonra uygulamalar vs degisiyor büyüyor telefonun islemci ucuz zaten basliyor sorun al bakalim android amiral s24u kac yil gidiyor yegenimde iPhone x mi xr mi ne vardi cok uzun dayanmadi o da iphone ucuzu idi
Ve o ucuz bile pahalı idi sonuçta

Vallahi android ios
Mac Windows hepsini deneyimlemis biriyim
Android ve Windows hep daha kolay çözümler sunuyor
Örneğin iosda acik olan uygulamalari kompel kapatma bile yok ( yeni geldiyse bilmiyorum)
Android tek tuşla tüm uygulamalari kapatiyorsun
Sunu da not duseyim bu alginin sebebi su bizim insanimiz alışmış ucuz android telefona 2-3 yil sonra uygulamalar vs degisiyor büyüyor telefonun islemci ucuz zaten basliyor sorun al bakalim android amiral s24u kac yil gidiyor yegenimde iPhone x mi xr mi ne vardi cok uzun dayanmadi o da iphone ucuzu idi
Ve o ucuz bile pahalı idi sonuçta
Yani o işletim sistemi mevzusu biraz da kişiye bağlı. Bende Mac kullandım ama Windows daha pratik geldi aynı zamanda oyun falanda oynadığım için. Telefonda da tam tersi İOS daha kullanışlı ve pratik geliyor.

Evet eğer Android işletim sistemli bir telefon alınacaksa bütçeden feragat edip S serisi cihaz alınmalı. Diğer konularda evet Samsung'un A serisi dahil diğer tüm Andorid işletim sistemli telefonlar daha çabuk eskiyor.

Eskiden düz model İOS telefonlar iyiydi de şimdi Pro, Plus ve PM modellerini satmak için ve fiyatı sabit tutmak için özellikleri düşürdüler tahminimce. Gerçi TR'de hep pahalıydı bu cihazlar. iPhone 16 dediğin 800, 900 dolarlık bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı