iPhone 16 Pro vs S24 Ultra

iPhone 16 Pro ile S24 Ultra arasında kaldım. İkisinde de birbirinde olmayan özellikler var bu yüzden arada kaldım oyun oynayan birisi değilim fazla fotoğraf çekmiyorum kişiselleştirme imkanı fazla olana daha yakınım sizce hangisi bana uygun? Ayrıca S25 Ultra beklemeli miyim? Şubat'ta alacağım.
Niçin oyun oynamıyorsun? Oğlum Samsung A54 akıllı telefona XBOX Carbon Black oyun kolu takıyor oynuyor. Kalite iyidir! İphone türünde Pro ve Pro max türleri tavsiye ediliyor.

Apple Intelligence? Düzgün çalışamayan yapay zeka mı 🤣 S24 Ultra al geç, AI konusunda bayağı iyi. One Ui7 güncellemesi ile daha da fazla yenilikler gelecek zaten.

Kamera konusu kişiden kişiye göz zevkine göre değişir, birinin renk paletini daha çok seversin diğerinin kalitesini.
Apple intelligence konusunda katiliyorum hocam, kesinlikle Samsung yapmasaydi en az iki sene daha oyle bir sey gelmeyecekti ve aceleye geldiginden dolayi suan hic guzel calismiyor. iPhone 17'ye kadar duzeltilecek diye soylentiler var ama o zaman duzeltilip cikarilmasi gerekiyordu.

Ankara'da simge servis var Samsung'un servis konusunda gayet iyiymis. Telegram'dan birisi gun icinde teslim ettigi cihazlari aldigini soylemis. Kullaniciyla da gayet ilgileniyorlar dedi. Servise gore degisir. Apple gibi bekletmedigini de soyledi. Burasi Türkiye oldugu icin ikisinin de iyi olmasini beklemem. Apple'ın servis hizmetinin de abartildigini dusunuyorum. Apple kullanicilari abartmayi sever malum.

Hayatında Apple genius bara gittin mi? Gitmediysen gitmeden yorum yapman komik olmuş.

Hayatında Apple genius bara gittin mi? Gitmediysen gitmeden yorum yapman komik olmuş.
Tüh ne büyük kayıpmış. Apple'ın servis konusunda iyi olduğunu biliyorum ama Apple'a tapan bazı arkadaşların abarttığı kadar uçuk olmadığını da biliyorum. Apple'ın servis hizmetini gömmedim yani. Hatta genel olarak Apple'ın çalışanları açısından falan bakacaksak servis hizmeti daha önde. Ama sanki kusursuzmuş gibi yorum yapanlar var. Değil maalesef ki.

Son düzenleme:
Niye? Sen dedin diye mi? Sebeplerini soylesene hadi. Yoksa Android 2 yil sonra kasiyor mu tuh ya. Yaptigin bir yoruma baktim hesabindan az cok oyle bir şey demek istemişsin. Hadi say saçma sapan nedenlerini kestirip atma sayabiliyorsan.
APK indirirken bir suru uyari veriyor. Normal bir insan bu uyarilari gorunce zahmet olmazsa indirmesin. Ha indiriyorsa yukarida yorumuna cevap verdigim arkadaş gibidir sade kullanici bir seyden haberi yok evet o zaman iPhone en iyisidir. Google Play surekli guvenli olmayan uygulamalari kaldiriyor. Her ay gelen guvenlik guncellemeleriyle aciklar kapatiliyor. One UI 7 hakkinda yaptiginiz yorum da mantiksiz. En son bir video cikmisti o videoda eski One UI surumlerine gore cok daha akici calisiyordu. Ki istedigi kadar akici ya da yavas calissin kullanmayan bir insan yorum yapamaz. Eline almadigin sürece aradaki farki anlayamazsin. One UI 7 hakkinda daha bilmedigimiz bir suru şey var. Ha istedigi kadar akici olsun Android oldugu icin iOS kadar akici olamaz orasi oyle. Cok yakinlasir ama geceğim.

Evet ben dedim diye.

Arkadaş oyun ve fotoğrafla işi çok olmadığını ve kişileştirme sevdiğini an konu kapanmış zaten. Yüksek ihtimalle sosyal medyada çok gezilecek ve klasik telefon işleri yapacak. Kişileştirme olarak daha iyi olduğu için Samsung bu tartışmanın (bu kondisyonlarda) kazananı olur.

Net şekilde iPhone 16 Pro. İyi yazılım, piyasadaki en verimli işlemci, süper ötesi kamera, Apple Intelligence, 120 Hz ekran…
Cok komik olmus bu yazdıklarınız tamamen fan boyluk
120 hz kac kurusluk telefonlarda var apple yapay zeka konusunda ne kadar geri olduğunu sağır sultan bile biliyor bana gore S24 ultra nin en büyük avantajı kalemi ve mükemmel ötesi bir şey bence

Bence samsung her yönden daha iyi ama şu da gerçek 2 sene sonra iphone hala değerini koruyorken samsung baya düşüyor 2.e24 u 60 bandina alınıyor al ve yillarca kullan hala s23 ultra kullanan yillarca kullanirim diyen bir sürü kişi var

Bence samsung her yönden daha iyi ama şu da gerçek 2 sene sonra iphone hala değerini koruyorken samsung baya düşüyor 2.elde
İphone deger korumasi icinde pek virsey degismemesinden olabilir belkide kayincoda iPhone 11 var hanimda 15 ikisinde kamera dışında bir fark yok zaten günlük hayatta dogal olarak 11 fiyatini koruyor ama enflasyon da var burada
Ama su an 60 a s24 ultra alan biri yillarca kullanir ki s23u olan kisiler bile yillarca hala kullanirim diyorlar
Yani s24 u 60 alip yillarca kullanip sonra bugun ki piyasada 20-30 a satmak kötü bir durum degil bence

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı