- Makaleler
- 3
Hiçbir şey değiştirmez. Önemli olan o telefonlarda bulunması.
Sizle yapay zeka tartışmasına girmeyeceğim çünkü bir sonucu olmayacak.
Hiçbir şey değiştirmez. Önemli olan o telefonlarda bulunması.
Kamera bloğu S24 ile neredeyse aynı bariz önde olduğu yönler neler mesela tamam ikisinin de birbirine üstünlüğü var ama bariz önde olduğu yön nedir?
Yapay zekada Samsung önde ama Samsung'un yapay zekası değil yanlışınız var Google'ın yapay zekası.
Sizle yapay zeka tartışmasına girmeyeceğim çünkü bir sonucu olmayacak.
Hocam öncelikle konuştuğumuz telefon S24 değil S25u. Ve 16 Pro ile S24 kıyaslarsak tabii ki 16 Pro alır nesil olarak da önde sonuçta. Bariz önde dememe gelirsek. S25u ve 16 Pro'yu karşılaştırırsak, kamera olarak önde, batarya olarak önde, işlemci olarak önde, ekran olarak önde. En önemli şeylerde S25u önde zaten. Apple'ın önde olduğu 2 konu var onlar da ekosistem ve işletim sistemi. Yapay zekaya gelirsek ise sadece Google'nin yapay zekası olarak düşünmeyin. En basitinden galerideki bir fotoğrafta bir gölgeyi silmek tarzı şeyler de yapay zekaya giriyor. Apple obje silgisinde berbat şu an. Samsung çok daha iyi çalışıyor. Ki Google'nin yapay zekası olsa bile sonuçta S25U'da var. 16 Pro'da yok. Kimin olduğu neyi değiştirir ki?
Hocam lütfen ben doğruyu söylüyorum tartışmaya girmeyeceğim diyorsunuz. Siz haklısınız ben beğendim atıyorum.
@Denizius124 komiksiniz. İnsan cevap verir.
Yapay zeka konusunu açıp konuyu bulandırmak istemiyorum eğer konusu açılırsa uzun uzun tartışırız işlemci şu ana kadarki cihazlarda ısınıyordu yabancı forumlarda S25 de de ısınma şikayetleri olduğunu gördüm. Batarya olarak evet önde, ama 16pmnin bataryası kötü mü?
İşlemci ısınmasının gelecek güncellemelerle düzeleceğini düşünüyorum. Keza IPhone'lar oyunda ısınıyor ve neredeyse her seride olan bir sorun. Batarya olarak 16pm yine iyi dediğinize katılıyorum önceki serilerine göre geliştirdiler.
Chat GPT4 abim bu konuyu böyle yorunluyor:
Özellik Samsung Galaxy S25 Ultra iPhone 16 Pro Max Tasarım & Malzeme Alüminyum veya titanyum çerçeve, cam arka yüzey Titanyum çerçeve, Ceramic Shield cam Ekran 6.8" Dynamic AMOLED 2X, 144Hz, QHD+ 6.7" Super Retina XDR OLED, 120Hz, 2796×1290 px İşlemci Snapdragon 8 Gen 3 (veya Exynos 2500) Apple A18 Pro RAM 12 GB veya 16 GB LPDDR5X 8 GB LPDDR5 Depolama 256GB / 512GB / 1TB 256GB / 512GB / 1TB Arka Kamera 200MP ana + 50MP periskop + 50MP telefoto + 12MP ultra geniş 48MP ana + 48MP ultra geniş + 12MP telefoto Ön Kamera 12MP 12MP TrueDepth Batarya 5000mAh, 45W hızlı şarj, 15W kablosuz şarj ~4500mAh, 30W hızlı şarj, MagSafe kablosuz şarj İşletim Sistemi Android 15 (One UI 7.0) iOS 18 Kalem Desteği S-Pen (Dahili) Yok Bağlantı USB-C, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3 USB-C, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 Su & Toz Direnci IP68 IP68 Ek Özellikler 100x Space Zoom, AI destekli kamera Face ID, iOS optimizasyonları genel değerlendirme
- Samsung S25 Ultra, daha yüksek çözünürlüklü kamera, daha büyük pil, S Pen desteği ve 144Hz ekran avantajına sahip.
- iPhone 16 Pro Max, optimize edilmiş iOS deneyimi, daha güçlü işlemcisi ve uzun yazılım desteği ile öne çıkıyor.
hangi telefon daha iyi?
- Kamera ve pil ömrü önemliyse S25 Ultra.
- iOS ekosistemi, uzun süreli yazılım desteği ve güvenlik önemliyse iPhone 16 Pro Max.
İşlemci ısınmasının gelecek güncellemelerle düzeleceğini düşünüyorum. Keza IPhone'lar oyunda ısınıyor ve neredeyse her seride olan bir sorun. Batarya olarak 16pm yine iyi dediğinize katılıyorum önceki serilerine göre geliştirdiler.
Kamera bloğu S24 ile neredeyse aynı bariz önde olduğu yönler neler mesela tamam ikisinin de birbirine üstünlüğü var ama bariz önde olduğu yön nedir?
Yapay zekada Samsung önde ama Samsung'un yapay zekası değil yanlışınız var Google'ın yapay zekası.
Galaxy AI Samsung'a ait.
Öyle olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.